• Blog

3 Λόγοι που «Νηστεία» και Mikel Πάνε Μαζί!

Κι η νηστεία θέλει… καλοπέραση!  

Και τα Mikel είναι εδώ για να την κάνουν όσο το δυνατόν πιο απολαυστική για σας. Στα Mikel μπορείτε να απολαύσετε το αγαπημένο σας ρόφημα χωρίς… ζαβολιές και υποχωρήσεις! 

Παρακάτω θα βρείτε 3 γευστικότατες προτάσεις που θα συνοδεύσουν γευστικά τον καφέ σας δίχως να χαλαρώσουν τα όρια της νηστείας σας!   

Καρύδα

  1. Γάλα… Καρύδας, Σόγιας, Αμυγδάλου

Λατρεύουμε το γάλα – τη γεύση, την υφή του, αυτή την υπέροχη αίσθηση που αφήνει στον αγαπημένο μας καφέ! Κι αν νομίζετε πως πρέπει να το στερηθείτε την περίοδο της νηστείας, ξανασκεφτείτε το!  

Στα Mikel θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από φυτικά γάλατα, όπως γάλα καρύδας, σόγιας, ή αμυγδάλου.  

Φινετσάτη γεύση, μηδέν λιπαρά – και ήσυχη συνείδηση!   

  1. Φρεσκοφουρνισμένες Νηστίσιμες, Κλασικές Λιχουδιές 

Ας το παραδεχτούμε: η νηστεία των ημερών δεν είναι σχεδιασμένη να μας αφήνει… νηστικούς!  

Υπάρχουν υπέροχα – και αρκετά χορταστικά εδώ που τα λέμε – εδέσματα που δεν παραβιάζουν τους κανόνες των προπατόρων μας.  

Δοκιμάστε τη φανταστική ταχινόπιτα και τη μοναδική ελιόπιτα των Mikel και ξαφνικά θα βρείτε λόγους να κάνετε… νηστεία κι άλλες εποχές του χρόνου!  

  1. Σάντουιτς που θα σε Γεμίσουν Ενέργεια 

Σάντουιτς; Ναι, μη γελιέστε! Πλούσια, χορταστικά και… προπάντων πεντανόστιμα τα νηστήσιμα σάντουιτς των Mikel θα συνοδέψουν τέλεια τον αγαπημένο σας καφέ ή ρόφημα, θα σας γεμίσουν ενέργεια και θα σας φτιάξουν τη διάθεση για τη δύσκολη μέρα που σας περιμένει.  

«Μα είναι σίγουρα νηστήσιμο;» ίσως αναρωτιέστε. Είναι, αλλά αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή θέλετε να σιγουρευτείτε για κάτι, το προσωπικό μας είναι πάντοτε πρόθυμο να λύσει κάθε σας απορία και να σας κατευθύνει στις ιδανικές για σας επιλογές, ώστε να δημιουργήσετε το τέλειο πρωινό και γευστικό διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της ημέρας!  

Νηστεία και Mikel πάνε μαζί!  

© Mikel Coffee Company Cyprus. All Rights Reserved.
Website Designed & Developed by Webarts Agency