• Blog

Tea Λες για ένα Tea Party; 8 Επιλογές Αρωματικών Τσαγιών Mikel που Πρέπει να Δοκιμάσεις

Κρύο, βροχή, ημέρες με ομίχλη… Σε κάποιους μπορεί να προκαλεί κατάθλιψη, αλλά στην πραγματικότητα ο χειμώνας ευνοεί τις παρέες και τις φιλίες!

Το κρύο συσφίγγει και το δέρμα και τις σχέσεις, πώς να το κάνουμε! Και τι καλύτερο από το να κρατάς ένα ζεστό ρόφημα και να ατενίζεις από το παράθυρο το χειμωνιάτικο τοπίο, έτσι δεν είναι; Και αν δεν πίνεις καφέ ή αν είσαι λίγο κρυωμένος και δεν θέλεις καφέ;

Μην πτοείσαι! Την επόμενη φορά που οι φίλοι σου πουν «Πάμε για καφέ;» , εσύ πες τους: «Πάμε Mikel!», γιατί στα Mikel θα βρεις απίστευτες ποικιλίες τσαγιού που σε προσκαλούν να τις δοκιμάσεις!

Ειδικά χαρμάνια

  1. Ειδικά Χαρμάνια Βοτάνων

Τα Mikel γνωρίζουν τις ευεργετικές ιδιότητες των βοτάνων, και επιλέγουν φυσικά και αγνά συστατικά για να δημιουργήσουν για σένα ένα κοκτέιλ υγείας:

Χαρμάνι 4 βοτάνων

Το γνωστό, θεραπευτικό για το κρύωμα τσάι του βουνού συναντά το φασκόμηλο και τη μέντα, κι όλα μαζί δημιουργούν ένα αναζωογονητικό για τις αισθήσεις ρόφημα, ενώ η προσθήκη ροδοπέταλων στο μίγμα χαρίζει μια γλυκιά πινελιά στο μείγμα.

Χαρμάνι 5 βοτάνων

Θέλετε κάτι πιο ιδιαίτερο; Το hot premium τσάι, χαρμάνι 5 βοτάνων είναι για εσάς! Με μαντζουράνα, δίκταμο, φύλλα από ιπποφαές, κίστο & θυμάρι, ιδανικό για τόνωση του οργανισμού καθώς το δίκταμο και η μαντζουράνα έχουν ενισχυτικές για το ανοσοποιητικό ιδιότητες και το ιπποφαές είναι αποδεδειγμένα μια «υπερτροφή».

  1. Πράσινο τσάι με φρούτα και μπαχαρικά

Αν αγαπάτε το πράσινο τσάι, εδώ θα το βρείτε με ένα ενδιαφέρον twist: Έχει φρούτα και μπαχαρικά! Ένα ιδανικό χαρμάνι που ιντριγκάρει ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο και, λόγω των μπαχαρικών, δίνει το απαραίτητο χειμωνιάτικο cosy feeling.

τροπικά φρούτα

  1. Τσάι ιβίσκου με τροπικά φρούτα

Και οι εκπλήξεις συνεχίζονται; Τσάι ιβίσκου; Ναι! Με τροπικά φρούτα; Φυσικά! Γιατί εδώ στα Mikel φέρνουμε το καλοκαίρι στην καρδιά του χειμώνα!

Και για τους κλασικούς, έχουμε φυσικά:

  1. Μαύρο τσάι

Πλούσιο σε τανίνες, είναι η απόλυτη εναλλακτική επιλογή αντί του καφέ. Ξυπνάει όλες τις αισθήσεις και προετοιμάζει τον εγκέφαλο για νοητική εργασία.

  1. Μέντα

Μια ανάσα δροσιάς σε ένα ζεστό ρόφημα… Σας αρέσουν οι αντιθέσεις; Αυτό είναι το ρόφημά σας!

Χαμομήλι

  1. Χαμομήλι

Το κλασικό, ταπεινό χαμομηλάκι κρύβει μέσα του μια τεράστια δύναμη: χαλαρώνει, δρα ως αντισηπτικό καθαρίζοντας τον οργανισμό και ενισχύει το ανοσοποιητικό.

  1. Λουΐζα

Το τσάι που αγαπά τη γραμμή σας βρίσκεται κι αυτό στο Mikel. Οι ευεργετικές για το αδυνάτισμα ιδιότητές του σας επιτρέπουν να παρεκτραπείτε λίγο στα συνοδευτικά...

  1. Τσάι του βουνού

Το κλασικό τσάι του βουνού, είναι άλλη μια επιλογή που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους!

Οκ, υπέροχες γεύσεις, μοναδικά αρώματα, αλλά… όταν συνδυάζονται με τα γευστικά συνοδευτικά των Mikel, κάνουν τη χειμωνιάτική σου έξοδο πραγματική εμπειρία απόλαυσης! Cookies, κρουασάν, muffins, you name it! Είναι όλα εδώ και σε περιμένουν!

Εσείς, είστε ακόμα στο σπίτι; Βρείτε εδώ το κοντινότερο κατάστημα Mikel! Σας περιμένουμε!

© Mikel Coffee Company Cyprus. All Rights Reserved.
Website Designed & Developed by Webarts Agency