• Blog

Μάθε τι Αποκαλύπτει ο Καφές που Πίνεις για το Στιλ Σου

Τι σχέση μπορεί να έχει ο καφές που προτιμάς με την προσωπικότητά σου; Δεν είναι θέμα αποκλειστικά θέμα γούστου, συνήθειας, ή βιωμάτων;

Προφανώς είναι πολλοί οι παράγοντες που μας κάνουν να λατρεύουμε ένα συγκεκριμένο είδος καφέ και να αποφεύγουμε ή απλά να μην ενθουσιαζόμαστε με άλλα.

Αλλά το ίδιο συμβαίνει και με τον χαρακτήρα μας!

Ορισμένοι λοιπόν ισχυρίζονται ότι τα ίδια πράγματα που καθορίζουν το στιλ μας, καθορίζουν και τον καφέ που προτιμούμε. Συνεπώς, μπορείς να καταλάβεις το στιλ ενός ατόμου, από τον καφέ που πίνει!

Δεν το πολυπιστεύεις; Γιατί να μην κάνουμε ένα τεστάκι; Δες παρακάτω ορισμένα από τα πιο αγαπημένα είδη καφέ που προσφέρουμε στα Mikel και τσέκαρε αν το αγαπημένο σου όντως αντιπροσωπεύει το στιλ σου!

TEASER ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΦΈς

  1. Classic espresso - Ο Κλασικός

Κλασικός καφές, κλασικό στιλ. Είσαι τύπος που λατρεύει τη διαχρονικότητα και εμπιστεύεται αυτό που γνωρίζει. Θα ρισκάρεις μόνο όταν έχεις σοβαρό λόγο, μιας και βλέπεις πάντοτε με καχυποψία την καινοτομία, δίχως φυσικά να την απορρίπτεις εξολοκλήρου – είτε αυτό πρόκειται για το ντύσιμο ή το χτένισμά σου, είτε για τις επαγγελματικές σου επιλογές… έτσι δεν είναι;

Πολυάσχολος

  1. Americano - Ο Πολυάσχολος

Είσαι ο τύπος του ανθρώπου που φοβάται μόνο ένα πράγμα: την αδράνεια. Τρέχεις όλη μέρα για ένα σωρό πράγματα και δίνεις σε όλους την εντύπωση ότι τα καταφέρνεις μια χαρά. Κι επειδή έχεις τόσο βαρύ πρόγραμμα, σου αρέσουν οι ξεκάθαρες συνεννοήσεις, οι σταράτες κουβέντες και η σαφήνεια σε ό,τι κι αν κάνεις.

INFLUENCER

  1. Mikeloccino - Ο Influencer

Από τότε που θυμάσαι τον εαυτό σου, ξεσηκώνεις τους γύρω σου. Μπορεί να το καταφέρεις επειδή είσαι ο τύπος που τα ξέρει όλα, ή επειδή είσαι ενθουσιώδης, ή επειδή είσαι άνθρωπος της δράσης – ό,τι κι αν είναι, το περνάς στους άλλους και δεν σου είναι και τόσο δύσκολο να τους πείσεις να κάνουν ή να δοκιμάσουν κάτι στη ζωή τους.

  1. Café au lait - Ο Κλασικά Cool

Ο πανικός και το στρες μοιάζουν έννοιες άγνωστες για σένα. Ακόμη κι αν έχεις αγχωθεί για κάτι, δεν το πολυδείχνεις, περνώντας πάντοτε την εικόνα ενός cool τύπου που ξέρει να ελίσσεται για να πετύχει αυτό που θέλει.

Μήπως δεν βρήκες τον τύπο σου, ή τον αγαπημένο σου καφέ στη μικρή μας λίστα;

Τα Mikel έχουν τόσο μεγάλη ποικιλία σε ροφήματα και τύπους καφέ που θα μπορούσαν να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς και extravagant τύπους!

Απόλαυσε ή ανακάλυψε τον δικό σου τύπο καφέ στο πλησιέστερο Mikel!

© Mikel Coffee Company Cyprus. All Rights Reserved.
Website Designed & Developed by Webarts Agency