• Blog

2 Smoothies που Πρέπει Οπωσδήποτε να Απολαύσεις αυτό το Καλοκαίρι από τα ΜΙΚΕΛ

Smoothie – ο ωραιότερος συνδυασμός γεύσης και υγείας! Συμβάλλει στο αδυνάτισμα, πλημμυρίζει το σώμα μας με θρεπτικά στοιχεία και ενέργεια και – το κυριότερο γι’ αυτό το καλοκαίρι – μας ξεδιψά σαγηνεύοντας παράλληλα τον ουρανίσκο μας με την υπέροχη γεύση του.

Όταν μάλιστα σερβίρεται με θρυμματισμένο πάγο σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον, με θέα τη θάλασσα και λίγα μόλις βήματα από μια μαγευτική παραλία ή τη δουλειά σας, τότε μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε μια δροσοσταλιά παραδείσου στη ζέστη του καλοκαιριού!

Αλήθεια, έχεις δοκιμάσει τα νέα Smoothies των Mikel από μάνγκο και καρπούζι;   

MANGO

1. Mango 

Είναι αλήθεια πως μόλις τα τελευταία χρόνια έχει μπει στη διατροφή μας, αλλά το μάνγκο έχει σίγουρα κερδίσει μια θέση στις καρδιές μας με τη βελούδινη υφή και τη γλυκόξινη γεύση του. Πλούσιο σε βιταμίνες και με ένα υπέροχο, ζωηρό κίτρινο χρώμα, το μάνγκο είναι ιδανικό για smoothie, καθώς έχει πλούσια, κρεμώδη σάρκα και αναδίδει υπέροχο άρωμα όταν σερβίρεται με πάγο.

Το smoothie με μάνγκο είναι τέλειο για ένα δυναμικό πρωινό ξεκίνημα, καθώς είναι γεμάτο με φυτικές ίνες, αντιοξειδωτικά και βιταμίνες A και C, ενεργοποιώντας τον μεταβολισμό σας! Το καλύτερο από όλα; Παρότι είναι πολύ χορταστικό (λόγω των πολλών φυτικών του ινών), έχει ελάχιστες θερμίδες!

 

2. Watermelon 

Μπορεί το μάνγκο να είναι κάπως εξωτικό, αλλά η επόμενή μας πρόταση είναι κλασική γεύση της Μεσογείου! Ποιος μπορεί να φανταστεί καλοκαίρι στην Κύπρο δίχως το υπέροχο άρωμα ενός φρεσκοκομμένου καρπουζιού, δίχως τη γλυκιά του γεύση και τη δροσιστική του υφή;

Πόσο μάλλον όταν αυτός ο απόλυτα καλοκαιρινός συνδυασμός περικλείεται σε ένα ποτήρι με πάγο! Το Watermelon Smoothie των Mikel είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να πολεμήσετε τον καύσωνα αυτό το καλοκαίρι. Δεν είναι μόνο πεντανόστιμο και αναζωογονητικό, αλλά και πολύ χαμηλό σε θερμίδες, σε αντίθεση με πλούτο του σε βιταμίνες και άλλα θρεπτικά συστατικά!

Ιδανικό για συντροφιά δίπλα στο κύμα, το Watermelon Smoothie των Mikel θα γίνει ένα από τα αγαπημένα σας ροφήματα αυτό το καλοκαίρι!

 

Μήπως ήρθε η ώρα να ξεφύγετε λίγο από τα συνηθισμένα;

Αποδράστε από τη ζέστη και τη μονοτονία! Στο κοντινότερο Mikel θα βρείτε απολαυστικά smoothies για ένα αναζωογονητικό διάλειμμα από την παραλία ή τις υποχρεώσεις της ημέρας.

© Mikel Coffee Company Cyprus. All Rights Reserved.
Website Designed & Developed by Webarts Agency