• Blog

Πάρε Μαζί σου τoν Θέρμο σου από τα Μικέλ και… θα μας Θυμηθείς!

Θερμός Μικέλ teaser

Μιας κι είστε λάτρης των γεύσεων Mikel, θα έχετε καταλάβει πως, εκτός από τις εξαιρετικές ποικιλίες καφέ που χρησιμοποιούμε, την άψογη εξυπηρέτησή μας και το πολύχρωμο, χαλαρωτικό μας περιβάλλον, ένα από τα μυστικά πίσω από τη μαγεία της εμπειρίας Mikel είναι η γνήσια αγάπη μας για σας, τους ανθρώπους που μας στηρίζετε, αλλά και για την αυθεντική απόλαυση του καφέ.

Κάνουμε, λοιπόν, ό,τι μπορούμε για να μπορείτε να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας ρόφημα, σε όποια εκδοχή του κι αν το προτιμάτε, όπου κι αν είστε! Και το «όπου κι αν είστε» τώρα το καλοκαιράκι είναι μάλλον σε μια ειδυλλιακή παραλία, κάτω από τον λαμπερό ήλιο της Μεσογείου και πάνω σε μια καυτή, χρυσαφένια αμμουδιά!

Σκεφτήκαμε, λοιπόν, πως ένας θέρμος που θα κρατήσει τον αγαπημένο σας καφέ ή άλλο ρόφημα Mikel στην ιδανική θερμοκρασία θα είναι για σας το ιδανικό εφόδιο για τις καλοκαιρινές σας αποδράσεις, δεν συμφωνείτε;

mikel cups

Θερμός Mikel – Αγάπη για σας και το Περιβάλλον!

Ζούμε σε μια από τις ομορφότερες γωνιές του κόσμου – αλλά είναι αλήθεια πως καμιά φορά ο ήλιος της Μεσογείου για τον οποίο τόσο καμαρώνουμε κάνει τις μικρές απολαύσεις της ζωής… ακόμη μικρότερες!

Ο νέος θέρμος των Mikel έχει σχεδιαστεί να διατηρεί όχι μόνο τη θερμοκρασία, αλλά και το άρωμα, τη γεύση και την υφή του αγαπημένου σας ροφήματος στις ιδανικές συνθήκες, για να το απολαμβάνετε όπως πραγματικά το θέλετε ως την τελευταία του σταγόνα!

Εργονομικός, στιλάτος και σε καλά μελετημένο μέγεθος, ώστε και να χωρά ολόκληρο το ρόφημά σας, και να μεταφέρεται εύκολα στην τσάντα ή στο χέρι όπου κι αν θελήσετε να το σιγοπιείτε, ο νέος θέρμος των Mikel θα αποτελέσει σύντομα τον καλύτερό σας φίλο στις καλοκαιρινές σας διακοπές!

Υπάρχει, όμως, κι ένα ακόμη σημείο που δεν πρέπει να ξεχνάμε: χρησιμοποιώντας τον θέρμο των Mikel, βάζετε κι εσείς το λιθαράκι σας στη μεγάλη προσπάθειά μας να προστατέψουμε το πανέμορφο σπίτι μας – τον πλανήτη γη!

Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τον θέρμο Mikel, μειώνετε το οικολογικό σας αποτύπωμα, καθώς χρησιμοποιείτε λιγότερο πλαστικό και χαρτί μιας χρήσης, βοηθώντας έτσι τον πλανήτη μας να ανασάνει και κρατώντας τα πλαστικά μακριά από τις ακτές και τις θάλασσές μας!

Ο θέρμος Mikel κατασκευάζεται από υλικά και με τεχνικές φιλικές προς το περιβάλλον. Κάθε φορά που θα απολαμβάνετε μια γουλιά από το καλοσχεδιασμένο του άνοιγμα, θα ξέρετε πως έχετε κάνει και σήμερα κάτι για να προστατέψετε το πανέμορφο σκηνικό που σας περιβάλλει!

Επισκέψου τώρα το πλησιέστερο κατάστημα Mikel κι απόκτησε τώρα τον δικό σου θέρμο Mikel!

© Mikel Coffee Company Cyprus. All Rights Reserved.
Website Designed & Developed by Webarts Agency