• Blog

3 Λόγοι να Αγαπήσεις Ακόμη Περισσότερο Φέτος το Καλοκαίρι τον Πρωταρά & την Αγία Νάπα

Με τα τρία νέα MIKEL, έχεις άλλους τρεις λόγους να αγαπήσεις ακόμη περισσότερο τον Πρωταρά και την Αγία Νάπα φέτος το καλοκαίρι!

Δεν χρειάζεται και πολύ να ερωτευτείς ένα μέρος σαν τον Πρωταρά και την Αγία Νάπα. Διάσημα για τις υπέροχες ακτές τους, μαγεύουν το βλέμμα, ταξιδεύουν το μυαλό και αναζωογονούν σώμα και ψυχή με την απαράμιλλη ομορφιά τους.

Κι όμως, ακόμη και δυο σταγόνες παραδείσου σαν αυτές μπορούν να γίνουν ακόμη πιο ελκυστικές. Παρακάτω θα ανακαλύψεις τρεις λόγους να αγαπήσεις ακόμη περισσότερο τον Πρωταρά και την Αγία Νάπα φέτος το καλοκαίρι – τρεις λόγους που θα κάνουν τις θερινές σου αποδράσεις στην περιοχή πολύ πιο απολαυστικές!

3 Νέα MIKEL

  1. 3 Νέα MIKEL στην Περιοχή του Πρωταρά και της Αγίας Νάπας

Φαντάσου τη σκηνή: σηκώνεσαι το πρωί, θαλασσινό αεράκι σού χαϊδεύει το πρόσωπο και τα γαλαζοπράσινα κύματα με τη χρυσαφένια τους απαλή αμμουδιά σε καλούν στην αγκαλιά τους… Κάτι λείπει, όμως: ένα ποτήρι γευστικού, μυρωδάτου καφέ, στο χέρι, ή ίσως ένα από τα αγαπημένα σου καλοκαιρινά, δροσιστικά ροφήματα και μια άνετη γωνιά να το απολαύσεις χαλαρώνοντας μόνος ή με την παρέα σου, με θέα τη θάλασσα…

Απλά… τέλειο!

Τέτοιες σκηνές είναι πλέον καθημερινή πραγματικότητα στον Πρωταρά και την Αγία Νάπα, με τα τρία νέα καταστήματα MIKEL που έχουν ανοίξει στην περιοχή!

  • Το πρώτο, στο Παραλίμνι, στην καρδιά της πόλης (1ης Απριλίου 80), λίγα λεπτά από τις ξακουστές παραλίες της περιοχής και στην καρδιά της αγοράς·
  • Το δεύτερο, στο κέντρο του Πρωταρά (Λ. Πρωταρά 3), με τα κύματα της θάλασσας να σβήνει στην ακτή λίγα βήματα μακριά σας·
  • Το τρίτο, στον γραφικό κολπίσκο της Περνέρας (Θάλειας 6), βόρεια του Πρωταρά.

Με γωνιές απόλαυσης διάσπαρτες απ’ άκρη σ’ άκρη στην περιοχή, οι αποδράσεις σου στον Πρωταρά και την Αγία Νάπα είναι πλέον πιο γευστικές.  

Refills

  1. Τα Refills είναι Ευκολότερα από Ποτέ

Έχετε σχεδιάσει να περάσετε τη μέρα σας δίπλα στη θάλασσα, μα όσο απολαυστικό κι αν είναι το τιρκουάζ του νερού και του χρυσαφί της άμμου, ο ουρανίσκος θέλει κάτι ολότελα δικό του για να σας ταξιδέψει – πόσο μάλλον αν τον έχεις ήδη κακομάθει με ένα πρώτο ποτήρι απολαυστικού Freddo ή Mochaccino, που τέλειωσε όμως υπερβολικά γρήγορα!

Τώρα, μπορείς τα refills έχουν γίνει ευκολότερα από ποτέ, καθώς τα καταστήματα Mikel είναι δίπλα στις πιο πολυσύχναστες παραλίες του Πρωταρά και της Αγίας Νάπας!  

  1. Το Νέο Κατάστημα #Mikel στη Λεωφόρο Πρωταρά Έχει και Παιδότοπο για τα Μικρά σας Ζουζούνια!

PLAYGROUND

Δεν μπορεί να μη σας έχει τύχει! Τα ζουζούνια σας να έχουν αρκετή ενέργεια για να φωταγωγήσουν το Λονδίνο κι εσείς να αποζητάτε λίγες στιγμές ηρεμίας, χαλάρωσης και γευστικής απόλαυσης!

Το νέο Mikel στη Λεωφόρο Πρωταρά έχει ειδικά διαμορφωμένο παιδότοπο, σχεδιασμένο να απομυζήσει με ασφάλεια κάθε ρανίδα έντασης και ενέργειας απ’ τα παιδιά σας, ενώ εσείς θα χαρίζετε στο σώμα και τη διάνοιά σας τη γαλήνη και την αναζωογόνηση που χρειάζεται.

Ναι, ο Πρωταράς και η Αγία Νάπα έχουν γίνει ακόμη πιο γοητευτικές τοποθεσίες για τους λάτρεις της γεύσης και του καφέ! Μήπως να οργανώνατε κάτι για το επόμενο Σαββατοκύριακο;

© Mikel Coffee Company Cyprus. All Rights Reserved.
Website Designed & Developed by Webarts Agency