• Blog

Γιατί το Ποτήρι ΜΙΚΕΛ είναι Ιδανικό για Παραλία

Φανταστείτε τη σκηνή: χρυσαφένια άμμος, σμαραγδένια νερά, καυτός ήλιος, αναπαυτική ξαπλώστρα και μια σκιερή ομπρέλα για προστασία… Τέλειο;

Αν ρωτάτε εμάς, όχι και τόσο: Κάτι λείπει! Ο αγαπημένος σας καφές, ακριβώς στη θερμοκρασία που τον λατρεύετε!

Αν θέλετε, λοιπόν, ο καλοκαιρινός σας παράδεισος να είναι πλήρης, προμηθευτείτε την αγαπημένη σας εκδοχή του καφέ από τα πλησιέστερα ΜΙΚΕΛ! Το ποτήρι μας είναι ιδανικό για την παραλία, και παρακάτω θα μάθετε γιατί!

 

  1. Διατηρεί τον Καφέ Κρύο για Περισσότερη Ώρα

Το ποτήρι ΜΙΚΕΛ έχει το ιδανικό πάχος ώστε να διατηρεί τον καφέ σας δροσερό και αναζωογονητικό για πολύ περισσότερη ώρα από τα συμβατικά χάρτινα ή πλαστικά ποτήρια καφέ.

Δεν θα είναι κρίμα να απολαύσετε την κρεμώδη του γεύση και τη δροσιά του για μερικά μόνο λεπτά, και μέχρι να φτάσετε στην πλαζ και να χαλαρώσετε να θυμίζει εγγλέζικο τσάι;

Με το δικό μας ποτήρι, θα έχετε αρκετό χρόνο να συνδυάσετε τη χαλάρωση και τη θέα με τον αγαπημένο σας καφέ.

mikel promo

  1. Δεν Αλλοιώνει την Ποιότητα του Καφέ 

Κάποια πλαστικά ή χάρτινα ποτήρια καφέ αφήνουν χρώμα ή μικρά υπολείμματα χαρτιού στο ρόφημα, αλλοιώνοντας τη γεύση του. Εκτός του ότι είναι ανθυγιεινό, το ατυχές αυτό φαινόμενο καταστρέφει όλη την απόλαυση και, κατά τη γνώμη μας, προσβάλλει τον πελάτη.

Το ποτήρι ΜΙΚΕΛ έχει επιστρώσεις στο εσωτερικό του που δεν επιτρέπουν την αλλοίωση της γεύσης του καφέ, ακόμη κι αν παραμείνει ώρες ολόκληρες εκεί, σε διάφορες θερμοκρασίες.

 

  1. Είναι από Ανακυκλώσιμο Χαρτί 

Τα ΜΙΚΕΛ ανέκαθεν σέβονταν το περιβάλλον, οργανώνοντας την εργασία τους και επιλέγοντας τα υλικά τους λαμβάνοντας πάντοτε υπόψη την προστασία του πανέμορφου πλανήτη μας.

Το ποτήρι ΜΙΚΕΛ δεν αποτελεί εξαίρεση. Κατασκευασμένο εξολοκλήρου από ανακυκλώσιμο χαρτί, συμβάλλει στη μείωση της χρήσης πλαστικών και στη μόλυνση των οικοσυστημάτων, ενθαρρύνει την οικολογική συνείδηση μεταξύ των πελατών της, και κάνει το μέρος της στην προστασία των πολύτιμων δασών μας.

mikel summer

  1.  Δεν Λιώνει Ούτε Αλλοιώνεται από τη Ζέστη

Τέλος, σας έχει τύχει ποτέ να αφήσετε το ποτήρι με τον καφέ σας στην άμμο ή να το έχετε ώρα στην παραλία, και να διαπιστώσετε λίγα λεπτά αργότερα πως ο καφές έχει χυθεί γιατί το πλαστικό έλιωσε σε κάποιο σημείο του; Ακόμη κι αν δεν έχει χυθεί ο καφές, το να πίνεις από ένα παραμορφωμένο ποτήρι δεν αφήνει και την καλύτερη και πιο υγιεινή αίσθηση, έτσι δεν είναι;

Το ποτήρι μας, όσο καυτός κι αν είναι ο καλοκαιρινός ήλιος, όσες ώρες και αν το αφήσετε εκτεθειμένο στη ζέστη και την καυτή άμμο, δεν λιώνει, ούτε αλλοιώνεται, όπως πολλά συμβατικά ποτήρια μιας χρήσης. Θα διατηρήσει το σχήμα του και θα προστατέψει το εσωτερικό του, ακόμη κι αν αποφασίσετε να περάσετε όλη την ημέρα σας στην παραλία.

 

Τι λέτε, λοιπόν, για να ένα δροσερό καφεδάκι πριν πάτε να απολαύσετε το μπάνιο σας; Επισκεφτείτε τώρα το πλησιέστερο ΜΙΚΕΛ!

© Mikel Coffee Company Cyprus. All Rights Reserved.
Website Designed & Developed by Webarts Agency