• Blog

Πλέον Μπορείς να Απολαύσεις το Καφέ σου Παγκύπρια - Δες Εδώ Όλες τις Τοποθεσίες ΜΙΚΕΛ!

Ο καιρός που μια ωραία εκδρομή ή απόδραση μακριά από τη βάση του καταστρέφεται επειδή δεν μπορείς να απολαύσεις τον αγαπημένο σου καφέ ανήκει πλέον στο παρελθόν!

Τώρα μπορείς να βρεις το αγαπημένο σου ρόφημα ΜΙΚΕΛ σε κάθε γωνιά της Κύπρου, σε σημεία που έχουν επιλεχθεί για τη μοναδική τους τοποθεσία και τα υπέροχα πλεονεκτήματα που προσφέρουν.

Παρακάτω θα βρείτε τις τοποθεσίες ΜΙΚΕΛ σε όλη την Κύπρο, καθώς και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η καθεμιά από αυτές!

mikel takeaway 

Παραλίμνι
 
Σε μια περιοχή που ξεχειλίζει από ζωή τόσο τους καλοκαιρινούς μήνες όσο και αυτούς του χειμώνα αποφάσισε το ΜΙΚΕΛ να ανοίξει το ολοκαίνουργιο του κατάστημα πριν μόλις από μερικές μέρες. Είτε βρίσκεστε στην περιοχή για χαλάρωση στις χρυσαφένιες παραλίες της είτε αναζητείται ένα μέρος για απόδραση το νέο ΜΙΚΕΛ είναι ότι καλύτερο.

  

Λάρνακα 1 - Στρατηγού Τιμάγια
 
Stratigou Timagia, Larnaca
 
Αν η δουλειά σας σάς φέρνει συχνά στην συγκεκριμένη περιοχή ή η διαδρομή αυτή αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας σας, τότε το ΜΙΚΕΛ σάς δίνει την ευκαιρία να γευτείτε το αγαπημένο σας ρόφημα εύκολα και απλά με ένα πέρασμα από το ολοκαίνουργιο κατάστημα του στην οδό Στρατηγού Τιμάγια.
 
 
Λάρνακα 2 - Ζηνωνός Πιερίδη
 
26, CY, 6023, Pallas, Lordou Vyrona Plateia, Larnaca
 
Αν από την άλλη προτιμάτε τις παραλίες της Λάρνακας για τις βόλτες σας ή ακόμη οι υποχρεώσεις σας σας φέρουν γύρω από την περιοχή της παραλίας των Φοινικούδων τότε περάστε και από το υπέροχο γεμάτο αυθεντικές γεύσεις κατάστημα ΜΙΚΕΛ που έχει στηθεί εκεί.
 
 
Λεμεσός
 
Arch. Makarios III Avenue, Limassol
 

Τα ΜΙΚΕΛ δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από τα δυτικά παράλια της Κύπρου! Τώρα μπορείτε να βρείτε το νέο ανανεωμένο κατάστημα ΜΙΚΕΛ στην Λεμεσό, και να συνδυάσετε δουλειά ή διασκέδαση με τις γνήσιες λιχουδιές και γεύσεις ΜΙΚΕΛ σε ένα χώρο ιδικά διαμορφωμένο για κάθε περίσταση.

 

Λευκωσία 1 - Αγλαντζιά

Aglantzias 11, Nicosia 2108

Αν υπάρχει κάτι που χρειάζονται εργαζόμενοι, μαμάδες και φοιτητές είναι ενέργεια! Γι’ αυτό και τα ΜΙΚΕΛ φρόντισαν να σας χαρίσουν τις μοναδικές τους γεύσεις και στην Αγλαντζιά, προσφέροντας ένα μοναδικό χώρο για διάβασμα, ραντεβουδάκια, και επαγγελματικές συναντήσεις, ενώ ο παιδότοπος εκεί κοντά δίνει την ευκαιρία σε γονείς και νταντάδες να απολαύσουν τον καφέ τους την ώρα που τα μικρά τους ξεδίνουν στο παιχνίδι!

 

Λευκωσία 2 - Γρίβα Διγενή 58, 2614, Αρεδιού

Griva Digheni 58, 2614 Arediou

Η Αρεδιού, το υπέροχο αυτό γραφικό χωριό στα προάστια της πρωτεύουσας, είναι ιδανικό για ένα γρήγορο πέρασμα καθώς φεύγετε από τη Λευκωσία για τη δουλειά ή την εκδρομή σας, καθώς είναι πολύ κοντά στον κεντρικό αυτοκινητόδρομο που οδηγεί σε όλη την υπόλοιπη νήσο! Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που τα ΜΙΚΕΛ είναι εκεί για να σου δώσουν την ενέργεια που χρειάζεσαι για το υπόλοιπο της ημέρας!

Mikel aglatzia

Έγκωμη

28th October 4, Egkomi 2414

Ένα ΜΙΚΕΛ δεν θα μπορούσε να λείπει από τα πολυσύχναστα δρομάκια της Έγκωμης, τόσο το καλοκαίρι, όσο και το χειμώνα, όταν μαθητές και φοιτητές αποζητούν μια φιλόξενη γωνιά να συνδυάσουν το διάβασμα ή την παρεούλα τους με απολαυστικές παραλλαγές καφέ και σοκολάτας!

 

Λευκωσία 3 – Λήδρα

229, CY, 1011, Ledras, Nicosia

Αν οι δουλειές και τα ψώνια σας είναι κοντύτερα στη Λήδρα, τα ΜΙΚΕΛ έχουν φροντίσει να μην στερηθείτε την καθημερινή σας πρωινή και απογευματινή απόλαυση! Απολαύστε τον αγαπημένο σας καφέ τώρα και σε μια από της πιο πολυσύχναστες και ζωντανές περιοχές στην καρδιά της πρωτεύουσας και αφεθείτε στην μαγεία του.

 

Λευκωσία 4 - Λεωφόρος Σταυρού 3, Στρόβολος

Stavrou 3, Strovolos

Ο Στρόβολος, μόλις 3 χιλιόμετρα από το κέντρο της Λευκωσίας, είναι ένα από τα ωραιότερα αλλά και πιο πολυσύχναστα προάστια της πρωτεύουσας – δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να λείπει από την καρδιά του ένα ΜΙΚΕΛ!

Σε κεντρικό σημείο για να το εντοπίζεται γρήγορα, σας δίνει την ευκαιρία να πάρετε γρήγορα το καφεδάκι και το πρωινό σας προτού πάτε στη δουλειά ή κάνετε τα ψώνια σας στην περιοχή. Αν πάλι είστε μαμά που έχει ανάγκη για λίγη χαλάρωση, γιατί να μην πάρετε μαζί σας τα ζουζούνια σας και να τα αφήσετε να παίξουν στον παρακείμενο παιδότοπο ενώ εσείς τα προσέχετε απολαμβάνοντας τον καφέ σας;

Mikel stavrou

Πάφος

Nikolaou I. Nikolaidi Ave and Kinira (Corner) Paphos, Cyprus

Θάλασσα καλή παρέα και ΜΙΚΕΛ. Αυτή την τρίπτυχη ευτυχία μπορεί να βιώσει κάποιος τώρα και στην επαρχεία Πάφου μιας και το νέο ΜΙΚΕΛ εκεί είναι γεγονός. Στην οδό Νικολάου Νικολαΐδης το ΜΙΚΕΛ μπορεί να εξυπηρετήσει τους πελάτες που ενδιαφέρονται να περάσουν λίγες ώρες χαλαρώσεις και ξεγνοιασιάς , αλλά και αυτούς που είναι λίγο βιαστική και απλά αναζητούν μια δόση αυθεντικού καφέ καθώς πηγαινοέρχονται στην πόλη.

 

Πρωταράς - Θάλειας 8, 5296, Περνέρα

Thaleias 6, Pernera Protaras 

Στον Πρωταρά, τα ΜΙΚΕΛ δεν θα μπορούσαν να βρίσκονται μακριά από τα σμαραγδένια νερά της Περνέρας. Εξάλλου, τι καλύτερο από το να έχεις άμεση πρόσβαση στην αγαπημένη σου εκδοχή του καφέ και τα λαχταριστά σνακ των ΜΙΚΕΛ, μερικά μόνο βήματα από την ακτή; Λίγο χαλαρό περπάτημα και μπορείς να απολαύσεις τις λαχταριστές μας γεύσεις δίπλα στο κύμα!

© Mikel Coffee Company Cyprus. All Rights Reserved.
Website Designed & Developed by Webarts Agency