• Blog

ΝΕΑ MIKEL Waffles! Ο Απόλυτος Συνδυασμός για τον Καφέ Σου

Βάφλες – α, το αγαπημένο γλυκό σνακ μικρών και μεγάλων! Ποιος δεν έχει απολαύσει το τραγανό του περίβλημα, το αφράτο εσωτερικό του, τη διακριτική του γεύση, που εμπλουτίζεται ακόμη περισσότερο όταν τα χαρακτηριστικά τετραγωνάκια της κρούστας του συγκρατούν λαχταριστές δόσεις από το αγαπημένο σας παγωτό ή σιρόπι!

Η περιγραφή και μόνο ταξιδεύει τη σκέψη και υγραίνει τον ουρανίσκο! Τούτο το ελαφρύ γλύκισμα, ένα μείγμα προσεκτικά μελετημένων αναλογιών γάλακτος, αλευριού και αυγών, μετά ιστορία τεσσάρων αιώνων, μα μόλις πριν από 100 περίπου χρόνια άρχισε να ψήνεται σε ειδικά σκεύη ή τοστιέρες και να παίρνει το χαρακτηριστικό κυψελοειδές της σχήμα – σχεδιασμένο να «φυλακίζει» όσο το δυνατόν μεγαλύτερες ποσότητες μαρμελάδας, σιροπιού ή παγωτού και να εξασφαλίζει αρκετή ποσότητα γεύσης σε κάθε μπουκιά.

Έχοντας φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, η βάφλα έχει πλέον δεκάδες διαφορετικές παραλλαγές. Το μόνο θέμα με τη βάφλα είναι πως πρέπει πάντοτε να λειτουργεί ως συνοδευτικό. Με άλλα λόγια, είναι σχεδιασμένο να συνοδεύει, με την ανεπαίσθητή του γλύκα και τις πλούσιες υφές του, άλλες δυνατές γεύσεις και συνδυασμούς υλικών. Αν το συνοδευτικό χωλαίνει, η βάφλα χάνει όλη τη μαγεία της.

Στα MIKEL, λατρεύουμε τις βάφλες και το θεωρούμε ιεροσυλία να τις συνοδεύουμε με οτιδήποτε που δεν αγγίζει την τελειότητα!

Τώρα, μπορείτε να απολαύσετε την αγαπημένη σας MIKEL εκδοχή του καφέ ή το λατρεμένο σας δροσιστικό και γευστικό ρόφημα με τραγανές βάφλες, πλούσια περιχυμένες με το σιρόπι ή το παγωτό της επιλογής σας. Ονειρικός καφές, δροσιστικό ρόφημα, τραγανή βάφλα, λαχταριστό παγωτό – μια έκρηξη γεύσης προσαρμοσμένη στις προτιμήσεις και το γευστικό σας γούστο!

Ανακαλύψτε και απολαύστε τις βάφλες MIKEL σε όλα τα καταστήματα ΜΙΚΕL στην Κύπρο και κάντε… βουτιά στον πειρασμό!

© Mikel Coffee Company Cyprus. All Rights Reserved.
Website Designed & Developed by Webarts Agency