• Blog

3 Καλοκαιρινά Ροφήματα που Πρέπει να Δοκιμάσεις στα MIKEL

Καλοκαιράκι, μπάνια και ραχάτι με φίλους αντίκρυ στη θάλασσα… Οι μέρες όμως απαιτούν και λίγη εξερεύνηση: από νέες παραλίες και αμμουδιές, μπαράκια και καλοκαιρινά στέκια, έως γεύσεις!

Γιατί να μην ξαφνιάσετε, λοιπόν, λίγο τον ουρανίσκο σας δοκιμάζοντας τα νέα ροφήματα καφέ που έχουν ήδη ενθουσιάσει όσους αγαπούν να δοκιμάζουν πρώτοι τις νέες μας εμπνεύσεις και δημιουργίες;

Τα MIKEL λατρεύουν να μπολιάζουν τις υπέροχες πρώτες ύλες τους με φανταστικές νέες ιδέες, δημιουργώντας καινούργιες εμπειρίες γεύσης για το ενθουσιώδες τους κοινό! Παρακάτω θα δείτε μόνο 3 από αυτές, που σας προσκαλούν να τις δοκιμάσετε τούτο το καλοκαίρι στα κοντινότερα σε σας MIKEL!

  1. Mikeloccino

    mikelochino

    Είναι μακράν η μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη καινοτομία στα ΜΙΚΕL και, φυσικά, το λατρεύουμε!

    Το Mikeloccino είναι δυνατό shot εσπρέσο, εμπλουτισμένο με αγνό παγωτό βανίλια και θρυμματισμένο πάγο. Δροσιστικό, πλούσιο σε γεύση και διαφορετικές υφές, μαγεύει τους γευστικούς σου κάλυκες, σε γεμίζει ενέργεια και σου φτιάχνει τη διάθεση!

    Πόσο πιο τέλειο; Βιάσου να τον απολαύσεις.  

  2. Watermelon Smoothie

    watermelon mikel

    Περνάμε σε κάτι πιο υγιεινό - Smoothie από λαχταριστό καρπούζι, το πιο αγαπημένο και αναζωογονητικό φρούτο του καλοκαιριού!

    Αξιοποιώντας όχι μόνο τον υπέροχο χυμό του φρούτου, αλλά και την τραγανή του σάρκα, το νέο μας Watermelon Smoothie αφυπνίζει τις αισθήσεις και σας γεμίζει ενέργεια καθώς και βιταμίνες!

    Φρέσκο, υγιεινό, δροσιστικό!

  3. Mochaccino Mikel

    mochachino

    Ας επιστρέψουμε τώρα στην ειδικότητά μας – τον καφέ και μια από τις εκατοντάδες λαχταριστές του εκδόσεις.

    Το Mochaccino Mikel είναι μακράν η πιο… «αμαρτωλή» μας πρόταση, και σας καλεί να βυθιστείτε στην απόλυτη γευστική απόλαυση μαζί του!

    Δημιουργημένο για όσους λατρεύουν τον συνδυασμό καφέ και κακάο, το Mochaccino Mikel είναι ένας μοναδικός συνδυασμός espresso με σιρόπι σοκολάτας ή κακάο. Μια πραγματική έκρηξη γεύσης για τον ουρανίσκο και το καλύτερο τονωτικό που θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς!

Το καλοκαίρι απαιτεί θάρρος και σας προσκαλεί σε νέες γευστικές εμπειρίες! Ποιο από τα νέα ροφήματα MIKEL σάς έκανε μεγαλύτερο κλικ;

Σας περιμένουμε στα ΜΙΚΕL να τα απολαύσετε!

© Mikel Coffee Company Cyprus. All Rights Reserved.
Website Designed & Developed by Webarts Agency