• Blog

Καφές και Παγωτό: Ο Απόλυτος Συνδυασμός Τώρα στα MIKEL

Το καλοκαίρι έφτασε και το παγωτό είναι “must” απόλαυση σχεδόν για κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας⋅ αν και, εδώ που τα λέμε, οι περισσότεροι από μας λατρεύουμε το συνδυασμό παγωτού και του αγαπημένου μας καφέ από τα Μικέλ χειμώνα - καλοκαίρι…

Τώρα, όμως, όλοι οι λάτρεις του ποιοτικού καφέ έχουμε την ευκαιρία να τον συνοδεύουμε όχι απλά με παγωτό, αλλά και με τις μοναδικές δημιουργίες της Kayak – της πολυβραβευμένης ελληνικής εταιρείας παρασκευής παγωτού, που έχει ξετρελάνει καρδιές κι ουρανίσκους με τις εκατοντάδες μοναδικές της γεύσεις και ποικιλίες παγωτού. Τώρα, στα καταστήματα Μικέλ, θα μπορείτε να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας εκδοχή του καφέ συνοδεία παγωτού φανταστικής ποιότητας.

mikel ice cream

Εμπνευσμένες Γεύσεις – Κορυφαία Ποιότητα

Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερο πάντρεμα γεύσεων και ποιότητας από μια συνεργασία Μικέλ και Kayak. Στην πραγματικότητα, η ιδέα πίσω από τη δημιουργία τόσο των Μικέλ όσο και του Kayak ήταν η ίδια: η χρήση αποκλειστικά των καλύτερων υλικών και η συνεχής αναζήτηση νέων τρόπων για φυσική βελτίωση της γεύσης και του αρώματος του τελικού προϊόντος.

Με άλλα λόγια, η αναζήτηση της τελειότητας.

 

Τα παγωτά Kayak είναι πασίγνωστα για τα φυσικά, εξαιρετικής ποιότητας υλικά τους, ιδιαίτερα του γάλακτος, των φρέσκων φρούτων και δεκάδων διαφορετικών ποικιλιών σοκολάτας. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως τόσο τα παγωτά της εταιρείας όσο και η διαδικασία παραγωγής τους έχει βραβευτεί επανειλημμένα τόσο από εγχώριους όσο και από διεθνείς οργανισμούς για τα πρότυπα ποιότητας, υγιεινής, αλλά και γεύσης.

Το φανταστικό με τις δημιουργίες της Kayak είναι η τρομερή της ποικιλία σε γευστικές τόνους, που ανέρχονται πλέον σε χιλιάδες, ικανοποιώντας ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους! Πηγή συνεχούς έμπνευσης; Οι τελευταίες τάσεις της σύγχρονης γαστρονομίας, καθώς και οι συνεργασίες με καταξιωμένους σεφ και ζαχαροπλάστες, των οποίων η δημιουργικότητα έχει υπογράψει μερικές από τις πιο διάσημες γεύσεις παγωτού της Kayak.

Ασταμάτητη εξέλιξη, ασίγαστη δημιουργικότητα και, πάνω από όλα, γνήσια αγάπη για το παγωτό και τον καφέ έχουν κάνει το πάντρεμα των Mikel και του Kayak τη μεγαλύτερη και γευστικότερη έκπληξη του καλοκαιριού!

kayak mikel

Απολαύστε τον Τέλειο Γευστικό Συνδυασμό… Μόνο στα Μικέλ!

Μήπως ήρθε η ώρα για ένα λαχταριστό διάλειμμα; Πήγαινε τώρα στο πλησιέστερο Μικέλ και συνόδευσε τον αγαπημένο σου καφέ με το πιο δροσιστικό και γευστικό δώρο του καλοκαιριού!

Απολαύστε τους εκλεκτούς συνδυασμούς μας με παγωτό σε όλα τα καταστήματα Mikel και συγκεκριμένα το παγωτό Kayak στο κατάστημα Mikel στη Λεμεσό και Λεωφόρο Σταυρού!

© Mikel Coffee Company Cyprus. All Rights Reserved.
Website Designed & Developed by Webarts Agency