• Blog

Νέο Mikel στο Δάλι!

Το πανέμορφο Δάλι, πέρα από τις όμορφες γειτονιές και τα γραφικά του δρομάκια, θα έχει σύντομα άλλο ένα «ατού», που θα κάνει την καθημερινότητα των τυχερών του κατοίκων ακόμη πιο απολαυστική!

Ένα νέο κατάστημα Mikel ανοίγει σε κεντρικό σημείο στο Δάλι Λευκωσίας, χαρίζοντας σε κατοίκους, επισκέπτες και τουρίστες τις μεθυστικές του γεύσεις, τα σαγηνευτικά του αρώματα καθώς και το ιδανικό στέκι για λίγες στιγμές χαλάρωσης, ξεκούρασης, ή παρεούλας!

 

Στην Καρδιά της Πόλης

Στην Καρδιά της Πόλης

Όπως πάντα, η τοποθεσία του νέου Mikel δεν αφέθηκε στην τύχη! Μην ξεχνάτε ότι κάθε Mikel πρέπει να αποτελεί το τέλειο καταφύγιο ξεγνοιασιάς και γεύσης για κάθε στιγμή της ημέρας.

Το νέο Mikel στο Δάλι δεν αποτελεί εξαίρεση! Σύντομα το χαρακτηριστικό του πολύχρωμο look θα δεσπόζει σε κεντρικό σημείο της πόλης, δίνοντας την ευκαιρία σε επαγγελματίες που φεύγουν το πρωί για τη δουλειά τους, σε γονείς που συνοδεύουν τα παιδιά τους στο σχολείο, σε μαμάδες που βγαίνουν για ψώνια ή σε νεαρούς που τώρα αρχίζουν να μαθαίνουν τη μαγεία του καφέ, να βρίσκουν εύκολα τούτη την όαση της απόλαυσης!

 

Ιδανικό Στέκι Αναζωογόνησης & Ξεγνοιασιάς…

Ιδανικό Στέκι

Το Mikel δεν τέρπει μόνο τον ουρανίσκο, αλλά και τη διάνοια… όχι μόνο με τον καφέ και τα μοναδικά του σνακ, αλλά και με το χαρωπό του περιβάλλον, το πολύχρωμο ντεκόρ και την αναζωογονητική, χαλαρωτική ατμόσφαιρα που το έχει κάνει αγαπημένο στέκι σε ανθρώπους κάθε ηλικίας.

Μόλις περάσετε το κατώφλι του νέου Mikel στο Δάλι για πρώτη φορά, θα σας αγκαλιάσει μια γνώριμη χαρωπή ατμόσφαιρα και μια φιλόξενη αύρα που θα ανακουφίσει λίγο τη διάνοιά σας από το στρες και τις προθεσμίες, και θα σας προετοιμάσει για λίγες στιγμές γαλήνης και αναζωογόνησης που τόσο χρειάζεστε προτού ακολουθήσετε πάλι τις επιταγές των καθημερινών σας υποχρεώσεων!

 

… Ειδικά για Γονείς!

Ειδικά για Γονείς

Αυτό, φυσικά, ισχύει ακόμη κι αν έχετε μαζί σας τα μικρά σας ζουζούνια!

Το νέο Mikel στο Δάλι θα έχει τον δικό του παιχνιδότοπο σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του καταστήματος, όπου τα παιδιά θα μπορούν να διοχετεύσουν την ενέργειά τους γελώντας και διασκεδάζοντας με ασφάλεια, και οι γονείς τους θα μπορούν να απολαύσουν λίγες στιγμές γνήσιας ξεκούρασης παρακολουθώντας τα ξέγνοιαστα! 

Σας περιμένουμε λοιπόν!  

© Mikel Coffee Company Cyprus. All Rights Reserved.
Website Designed & Developed by Webarts Agency