• Blog

Όσα Πρέπει να Ξέρετε για τα Κρύα Ροφήματα του Mikel

Μπήκε η άνοιξη και… στα μέρη μας το καλοκαίρι δεν αργεί! Σιγά – σιγά, η όρεξή μας για κάτι πιο δροσιστικό ανοίγει και ο ουρανίσκος μας αποζητά αναζωογόνηση και φρεσκάδα!

Όταν μάλιστα συνδυάζεται με τις μοναδικές γεύσεις του Mikel, τότε ένα κρύο ρόφημα υπόσχεται μοναδικές στιγμές απόλαυσης, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας!

Τι θα λέγατε να ρίξουμε μια γρήγορη ματιά σε ορισμένα από τα πιο δημοφιλή κρύα ροφήματα Mikel; Ίσως μαθαίνοντας και κάτι περισσότερο από το όνομά τους, να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να ανακαλύψετε κάποια νέα συναρπαστική δροσιστική γεύση!

osa prepei na xerete

Mikeloccino

Η συμβολή των Mikel στην ιστορία του καφέ και ένα από τα πιο πολυαγαπημένα μας ροφήματα!

Το Mikeloccino συνδυάζει τη γλύκα της λευκής σοκολάτας, τη βελούδινη υφή του παγωτού βανίλια και την υπέροχη γεύση και μυρωδιά του καπουτσίνο – και είναι αυθεντική δημιουργία Mikel! Αν θέλετε μάλιστα να εκτοξεύσετε γευστικά τον συνδυασμό, ζητήστε XL δόση παγωτού βανίλια!

 

Mochaccino

Δύσκολο να μην το έχετε δοκιμάσει, αλλά στην απίθανη αυτή περίπτωση προσπαθήστε να φανταστείτε τη γεύση που θα πλημμυρίσει τον ουρανίσκο σας από έναν συνδυασμό γάλατος, σος σοκολάτας και σαντιγί σε βάση espresso!

Ενέργεια και δροσιστική απόλαυση – ειδικά αν το δοκιμάσετε παρέα με το Muffin Vanilla Choc Chip των Mikel!

 

Milk Shake

Εντάξει, προφανώς έχετε δοκιμάσει ξανά Milk Shake, αλλά έχετε δοκιμάσει ποτέ το Milk Shake των Mikel;

Φρέσκο γάλα με παγωτό σε όλες τις αγαπημένες σας γεύσεις και με πού ιδιαίτερες… προσθήκες Mikel: βανίλια, σοκολάτα, φράουλα, μπανάνα, Mocha ή γιαούρτι! Γεμίστε ενέργεια και χαρίστε στην κάθε μέρα τη γεύση που της ταιριάζει!

 

Granita Lemon

granita lemoni

Σορμπέ παγωτό λεμόνι με μια καλά μελετημένη ποσότητα σόδας και νερού που θα ξυπνήσει αμέσως τις αισθήσεις σας και θα κάνει τα μάτια σας να λάμψουν με ενεργητικότητα!

 

Granita Strawberry

Μήπως προτιμάτε το μεθυστικό άρωμα της φράουλας όταν απολαμβάνετε μια δροσιστική γρανίτα;

 

Chocolate

Όταν μιλούμε για καφέ ή σοκολάτα στα Mikel, δεν χρειάζονται και πολλά σχόλια! Αυτό που θέλουμε απλά να θυμάστε είναι πως πρόκειται για σοκολάτα εξαιρετικής ποιότητας που γίνεται ακόμη πιο απολαυστική όταν τη συνδυάζετε με μια διακριτική επίγευση φράουλας!

 

White chocolate

Εκτός από την υψηλής ποιότητας λευκή σοκολάτα, το μυστικό της εκπληκτικής κρύας White Chocolate των Mikel κρύβεται στον τρόπο με τον οποίο παρασκευάζεται!

 

Ice Tea

Μοναδικές ποικιλίες τσαγιού από όλο τον κόσμο σάς ταξιδεύουν με τις ξεχωριστές τους γεύσεις και τα αρώματά τους, αναζωογονώντας σας με τη δροσιά και τη φρεσκάδα τους!

Εσείς; Ποιο από τα κρύα ροφήματα Mikel θα δοκιμάσετε πρώτο;

© Mikel Coffee Company Cyprus. All Rights Reserved.
Website Designed & Developed by Webarts Agency