• Blog

Πλησιάζει η Ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου: 10 Ιδέες για να Γιορτάσετε την Αγάπη σας

Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και η ομάδα του Mikel έχει ετοιμάσει μια λίστα με ιδέες για να γιορτάσετε την αγάπη σας σήμερα και κάθε μέρα του χρόνου!

Μαγειρέψτε Μαζί

  1. Μαγειρέψτε Μαζί!

Ακόμη κι αν δεν ξέρεις τη διαφορά ανάμεσα… στη σόδα και το αλάτι, το μαγείρεμα είναι πολύ διασκεδαστικό, όταν φυσικά έχεις κάποιον δίπλα σου που ξέρει τι κάνει! Γιατί να μην ετοιμάσετε μαζί το γεύμα ή το γλυκό που θα απολαύσετε τη βραδιά που θα γιορτάσετε τον έρωτά σας;

Πιστέψτε μας, θα γελάσετε πολύ και, ακόμη κι αν το αποτέλεσμα δεν σας δικαιώσει γευστικά, θα σας αφήσει με πολύ ευχάριστες αναμνήσεις!   

 

  1. Απολαύστε μια Διαδρομή… Δίχως Συγκεκριμένο Προορισμό!

Δεν έχετε ιδέα πού να πάτε; Κανένα πρόβλημα! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μπείτε στο αμάξι, να το γεμίσετε βενζίνη και να ακολουθήσετε το ένστικτό σας! Βγαίνοντας έξω από τα… νερά σας θα νιώσετε την έξαψη της περιπέτειας και τη μαγεία της εξερεύνησης – και, το κυριότερο, θα το ζήσετε μαζί.

 

  1. Πρωινό στο Κρεβάτι

Έχετε καιρό να απολαύσετε την κλασική αυτή εκδήλωση αγάπης; Καιρός να την ξαναζήσετε. Ετοιμάστε ένα γευστικό πρωινό με διάφορες λιχουδιές και τον αγαπημένο σας καφέ από τα Mikel και χουζουρέψτε μαζί στο κρεβάτι! Θα είναι μια ευχάριστη αλλαγή ρυθμού από το αγχωμένο ξύπνημα που χαρακτηρίζει τις περισσότερες μέρες μας!

 

  1. Μην Ξεχνάμε τα Κλασικά – Λουλούδια!

Μπανάλ; Καθόλου! Τα λουλούδια είναι μια διαχρονικά ρομαντική επιλογή. Ένα πανέμορφο μπουκέτο με πολύχρωμα, μυρωδάτα άνθη θα χαράξει το χαμόγελο στα χείλη της και θα την ξαφνιάσει ευχάριστα!

 

  1. Επισκεφτείτε μαζί ένα Spa

Αν δεν το έχετε δοκιμάσει ποτέ, τότε σίγουρα πρέπει να το κάνετε. Είναι η απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης – ειδικά όταν την απολαμβάνεις με το άλλο σου μισό!

Ταξίδι

  1. Κάντε ένα Ταξίδι

True, δεν είναι και η πιο πρωτότυπη ιδέα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να τη δοκιμάσετε! Προτιμήστε έναν προορισμό που δεν έχει επισκεφτεί κανείς από τους δυο σας, ώστε να ζήσετε μαζί πραγματικά πρωτόγνωρες στιγμές. 

 

  1. Δείτε B2B Ρομαντικές Ταινίες

Αρπάξτε ένα κουβαδάκι ποπκόρν, χουχουλιάστε στον καναπέ απολαύστε B2B ρομαντικές ταινίες – μόνο φροντίστε η τελευταία να έχει happy end.

 

  1. Μήπως μια Βραδιά Karaoke;

Αν δεν το έχετε πολύ με τις ρομαντικές εκπλήξεις, τότε κάντε το γέλιο σύμμαχό σας. Διοργανώστε μια βραδιά καραόκε και γελάστε με την ψυχή σας!

 

  1. Ξαναζήστε το Πρώτο σας Ραντεβού

Κάντε ένα rewind και ξαναζήστε τη μέρα που πρωτοσυναντηθήκατε ή είχατε το πρώτο σας ραντεβού. Πηγαίνετε στο ίδιο μέρος, παραγγείλετε το ίδιο φαγητό και γενικά ξαναζήστε τις στιγμές, ενώ παράλληλα αφηγείστε ο ένας στον άλλο τι σκεφτόσασταν όταν συνέβαιναν όλα αυτά.

Στέκι Mikel

  1. Επισκεφτείτε το Αγαπημένο σας Στέκι Mikel και Γιορτάστε το με ένα Γλυκό Ρόφημα!

Τέλος, δεν θα μπορούσαν να λείψουν από την ξεχωριστή αυτή μέρα οι μεθυστικές γεύσεις και τα ταξιδιάρικα αρώματα Mikel!

 

Πηγαίνετε μαζί στο αγαπημένο σας στέκι και απολαύστε ο ένας τη συντροφιά του άλλου, σαν να γνωρίζεστε ξανά από την αρχή – παρέα με ένα γλυκό ρόφημα Mikel!

Σας έχει φέρει κοντά το ισχυρότερο συναίσθημα στο σύμπαν! Αξίζει να το γιορτάσετε – και όχι μόνο μία ημέρα του χρόνου! Φροντίστε να τροφοδοτείτε συνεχώς τη φλόγα της αγάπης σας με νέες εμπειρίες κι αυτή θα ζεσταίνει για πάντα τις ζωές σας.

© Mikel Coffee Company Cyprus. All Rights Reserved.
Website Designed & Developed by Webarts Agency