• Blog

Έρχονται Χριστούγεννα! 4 εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια!

Μύρισαν Χριστούγεννα... και η ομάδα του Mikel έχει ετοιμάσει μια λίστα με παραμυθένιες εκδηλώσεις που θα μυήσουν μικρούς και μεγάλους στο πνεύμα των Χριστουγέννων!

Δεν υπάρχει πιο όμορφη και λαμπερή γιορτή από τα Χριστούγεννα! Οι φωτεινές και γεμάτες θαλπωρή ημέρες όλης αυτής της εορταστικής περιόδου προδιάθετουν μικρούς και μεγάλους να βγουν έξω, να χαρούν τα στολίδια, τα χιλιάδες πολύχρωμα λαμπιόνια, τις μελωδίες και να γεμίσουν την καρδιά τους με τη ζεστασιά που δίνουν οι ελπίδες που γεννιούνται από τον ερχομό του νέου χρόνου.

Και επειδή Χριστούγεννα ίσον όμορφες οικογενειακές στιγμές, τι λέτε να ακολουθήσετε τις παρακάτω προτάσεις μας για εορταστικές εξόδους με τα πιτσιρίκια, δημιουργώντας μαζί τους πολύτιμες κι αλησμόνητες οικογενειακές αναμνήσεις;

  1. Παραμυθούπολη Χριστουγέννων

paramithoupoli

Το Parko Paliatso της Αγίας Νάπας υποδέχεται ήδη από τις 15 Νοεμβρίου και για σχεδόν έναν μήνα ακόμα (θα κλείσει τις πύλες του στις 12 Γενάρη) τους μικρούς και μεγάλους φίλους του! Με κλασικά αλλά και θεματικά παιχνίδια (καρουζέλ, παγοδρόμιο, τρενάκι του τρόμου, formula one booster κ.ά.), όπως άλλωστε επιτάσσει και το εορταστικό πνεύμα , αλλά και παραμυθένια διακόσμηση που παραπέμπει σε χριστουγεννιάτικο χωριό, αποτελεί τον νο1 χριστουγεννιάτικο προορισμό για οικογένειες!

Ηighlight: Ο Άγιος Βασίλης ταξιδεύει σε ειδική αποστολή από το Ροβανιέμι για να φωτογραφηθεί με τους μικρούς του φίλους και να γεμίσει το σάκο του με τα γράμματά τους!

 

  1. Chocolate Park

Δεν νοούνται Χριστούγεννα χωρίς σοκολάτα και το Chocolate Park αναλαμβάνει να «βουτήξει» μέσα σε αυτή τις πιο όμορφες παιδικές αναμνήσεις! Το βιωματικό πάρκο έχει όλα όσα υπόσχεται το όνομά του: άφθονη σοκολάτα, γευστικές δοκιμές που ξελογιάζουν, καραμέλες, μπισκότα αλλά και πολλές δραστηριότητες! Τα εργαστήρια σοκολάτας μυούν μικρούς και μεγάλους στην ιστορία της σοκολάτας, ενώ η διαδραστική ξενάγηση κάνει την επίσκεψη στο πάρκο πραγματική χριστουγεννιάτικη εμπειρία!

Highlight: Κανείς δεν αντιστέκεται σε μια αναμνηστική φωτογραφία μπροστά στα γιγάντια εκθέματα σοκολάτας και μπισκότων που βρίσκονται στο χώρο!

 

  1. Καρυοθραύστης

Διαχρονική αξία πλέον, ο Καρυοθραύστης αναλαμβάνει να γοητεύσει τα μάτια και τα αυτιά μας, σε ένα υπερθέαμα μπαλέτου που συνδυάζει την παιδική αθωότητα με την ουσία της πραγματικής αγάπης και όλα αυτά σε ένα υποβλητικό άκρως χριστουγεννιάτικο σκηνικό. Ένα υπέροχο παραμύθι θάρρους, αυτοθυσίας αλλά και ανιδιοτελούς αγάπης ξετυλίγεται, με τη μουσική του Τσαϊκόφσκι να απογειώνει τις εξαιρετικές φιγούρες των χορευτών του Ρωσικού Μπαλέτου Μπολσόι!

Ηighlight: Toν Καρυοθραύστη μπορείτε να τον απολαύσετε εκτός από το θέατρο και στο σινεμά, στις αίθουσες KCineplex.

 

  1. Χριστουγεννιάτικες συναυλίες από τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου

Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου

H Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου, τρεις θαυμάσιες χορωδίες και δύο υπέροχοι σολίστ (Ayşe Göknur Shanal και Άλεξ Μοσκοφιάν) ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια ονειρική μετάπλαση της ουράνιας «Λειτουργίας των Παιδιών» του Άγγλου συνθέτη John Rutter, σε ενορχήστρωση Jens Georg Bachmann. Οι χριστουγεννιάτικες μελωδίες και η γιορτινή κομψότητα της εκδήλωσης θα πλημμυρίσουν την καρδιά μικρών και μεγάλων με αληθινά συναισθήματα αγάπης!

Highlight: Tην υπέροχη αυτή παράσταση θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν σε Λευκωσία, Λάρνακα και Λεμεσό!

 

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας ίσως είναι απαγορευτικές στο να περνάμε ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους μας. Γι' αυτό και η χριστουγεννιάτικη αυτή ανάπαυλα είναι μια πολύτιμη ευκαιρία για να βρεθούμε ο ένας με τον άλλον και να μοιραστούμε συναισθήματα και σκέψεις. Και ποιο περιβάλλον είναι πιο ειδυλλιακό για αυτό από το ατμοσφαιρικό, ζεστό και kids' friendly σκηνικό των Mikel, πριν ή μετά από μια βόλτα στις παραπάνω προτάσεις;

Σε έναν κόσμο

Σε έναν κόσμο βγαλμένο σαν από παιδικό παραμύθι, και αυτόν το χρόνο τα Mikel έχουν... εξουσιοδοτηθεί από τον Άγιο Βασίλη να φέρουν τη χαρά στους μεγάλους, που δεν θα ξέρουν τι να πρωτοδιαλέξουν ανάμεσα στις πλούσιες χριστουγεννιάτικες επιλογές του καταλόγου, αλλά και στους μικρούς μας καλεσμένους που εκτός από γλυκά και υπέροχα σοκολατένια (και όχι μόνο) ροφήματα θα... χορτάσουν παιχνίδι στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους των καταστημάτων!

Υπέροχες χριστουγεννιάτικες στιγμές σε όλους!

 

© Mikel Coffee Company Cyprus. All Rights Reserved.
Website Designed & Developed by Webarts Agency