• Blog

3 λόγοι που Κάνουν το Mikel το Καλύτερο Στέκι για Μελέτη

Τα Mikel σε προσκαλούν να αποδράσεις από τη μελαγχολική κλεισούρα του γραφείου ή της βιβλιοθήκης του πανεπιστημίου και να κάνεις τη μελέτη και το διάβασμά σου μια πραγματικά απολαυστική εμπειρία!

Γιατί να μη συνδυάσεις τη μελέτη με τις αγαπημένες σου γεύσεις Mikel; Παρακάτω, θα ανακαλύψεις 3 μοναδικούς λόγους που κάνουν το Mikel το καλύτερο στέκι για μελέτη στην πόλη σου!

Ευχάριστο Περιβάλλον  

Ευχάριστο Περιβάλλον

Αν είσαι τακτικός θαμώνας των Mikel, σίγουρα το έχεις νιώσει κι εσύ: με κάποιον μυστήριο τρόπο, το περιβάλλον τους σε χαλαρώνει και ταυτόχρονα σε αναζωογονεί, σε ξεκουράζει και παράλληλα σου δίνει ενέργεια!

Λίγο οι πολύχρωμοι τοίχοι του που ξυπνούν τη διάνοια, λίγο τα αναπαυτικά του καθίσματα, λίγο η θέα στον δρόμο ή στη θάλασσα που σε κάνει να ξεχνιέσαι, λίγο ο κόσμος που κάθεται ξέγνοιαστα και απολαμβάνει τον καφέ του – όλα μαζί συνδυάζονται και δημιουργούν μια πραγματικά χαλαρωτική ατμόσφαιρα, ιδανική για διάβασμα, μελέτη, ή δημιουργικό γράψιμο!

Φανταστικός Καφές – Μοναδικές Λιχουδιές

Φανταστικός Καφές Μοναδικές Λιχουδιές

Καλό το περιβάλλον, μα λίγη γεύση και μεθυστικό άρωμα ξυπνούν τη διάνοια και τονώνουν το πνεύμα! Κι από αυτή την άποψη, τα Mikel είναι η ιδανική επιλογή, τόσο για διάβασμα, όσο και για δημιουργικό γράψιμο ή έμπνευση!

Υπέροχος καφές, από τις καλύτερες ποικιλίες και στην αγαπημένη σου έκδοση, τεράστια ποικιλία σε ροφήματα, λαχταριστά cookies, πεντανόστιμα κρουασάν, χορταστικά muffins και donuts των Mikel – μπορείς να φανταστείς καλύτερη, πιο γευστική συντροφιά; Μια – δυο γουλιές, μια τραγανή λιχουδιά, και σύντομα τα μάτια σου θα λάμψουν πάλι και θα γεμίσεις με ενέργεια και κουράγιο για να συνεχίσεις.

Conference Rooms  - Ιδανικό για Ομαδικές Εργασίες!

Το καλύτερο διάβασμα γίνεται πάντοτε με φίλους. Κι αφού η ποικιλία των Mikel διασφαλίζει πως κανείς απ’ την παρέα δεν θα μείνει… παραπονεμένος, τα Mikel είναι το ιδανικό στέκι και για ομαδικές εργασίες!

Εξάλλου, στα νέα Mikel θα βρεις ειδικά διαμορφωμένα Conference rooms, με άνετα τραπέζια και άφθονο χώρο να ξεδιπλώσετε τα σχέδιά σας, να ανταλλάξετε απόψεις με συμφοιτητές και φίλους, να διαφωνήσετε και τελικά να ολοκληρώσετε την εργασία ή τη μακέτα που θα σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην αποφοίτηση!

Κάθε Mikel είναι διαμορφωμένο έτσι ώστε να χαλαρώνει το σώμα και να αναζωογονεί δημιουργικά τη διάνοια!

Μια όαση χαλάρωσης και γεύσης που υπόσχεται να σε πάρει μακριά από το μουντό και κλειστοφοβικό σου γραφείο και να μετατραπεί στο ιδανικό στέκι για το διάβασμά σου!

Τι περιμένεις λοιπόν; Πάρε τα βιβλία και το laptop σου και γέμισε τις μπαταρίες σου!    

© Mikel Coffee Company Cyprus. All Rights Reserved.
Website Designed & Developed by Webarts Agency