• Blog

Ένα Ολοκαίνουριο Αυτοκίνητο Περιμένει να γίνει Δικό σου! Ζήσε την Εμπειρία Mikel και Κέρδισε €10.000 από την E-Cars Auto Sales!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟς ΜΙΚΕΛ TEASER

Ο κόσμος των #Mikel συνεχίζει να σε ταξιδεύει!  

Απολαμβάνοντας το αγαπημένο σου ρόφημα Mikel έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις ένα μοναδικό αυτοκίνητο αξίας €10.000! 

Νέος Διαγωνισμός Mikel!  

Τα Mikel δεν σταματούν να πλημμυρίζουν με ενδιαφέρον και ενθουσιασμό την καθημερινότητά σου – κι όχι μόνο με τον μοναδικό τους καφέ!  

Σε συνεργασία με την E-Cars Auto Sales, τον κορυφαίο αντιπρόσωπο αυτοκινήτων της Κύπρου, τα Mikel διοργανώνουν νέο μεγάλο διαγωνισμό για τους απανταχού Mikelιστές!  

Από σήμερα και ως το τέλος του χρόνου, εκτός από τη γεύση, το άρωμα και τη χαλαρωτική ατμόσφαιρα, θα έχεις έναν ακόμη σημαντικό λόγο να απολαμβάνεις τις καθημερινές σου αποδράσεις στο Mikel της περιοχής σου!  

Ένας μεγάλος υπερτυχερός θα κερδίσει δωροκουπόνι αξίας €10.000, προσφορά της E-Cars Auto Sales! Λάβε κι εσύ μέρος στον μεγάλο μας διαγωνισμό κι άσε τα Mikel να σε ταξιδέψουν τόσο με το μεθυστικό τους άρωμα και τη μαγευτική τους γεύση, όσο και με ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο της επιλογής σου!  

Τι Χρειάζεται να Κάνεις

Τι Χρειάζεται να Κάνεις  

Δεν θα χρειαστεί και πολύς κόπος για να συμμετάσχεις στον νέο μεγάλο διαγωνισμό των Mikel! Για να λάβεις μέρος στην κλήρωση, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να συνεχίσεις να απολαμβάνεις καθημερινά το αγαπημένο σου ρόφημα #Mikel!  

Μόνο θυμήσου κάθε φορά να φυλάς την απόδειξη πληρωμής. Στη συνέχεια,  απλά συμπλήρωσε τα στοιχεία σου σε αυτήν τη διεύθυνση και κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook.  

Αυτό ήταν! Όσο περισσότερες αποδείξεις σου καταχωρίσεις, τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες θα έχεις να είσαι ο μεγάλος νικητής!  

Ο διαγωνισμός λήγει στις 31 Δεκεμβρίου και ισχύει αποκλειστικά για μόνιμους κατοίκους της Κύπρου. Σύντομα μετά τη λήξη του διαγωνισμού, θα γίνει η μεγάλη κλήρωση και ο νικητής θα ανακοινωθεί στη σελίδα των Mikel στο Facebook!  

Μάθε περισσότερα για τους όρους και τις προϋποθέσεις του νέου μεγάλου μας διαγωνισμού και ταξίδεψε στην εμπειρία Mikel! 

Κάνε κλικ εδώ

© Mikel Coffee Company Cyprus. All Rights Reserved.
Website Designed & Developed by Webarts Agency