• Blog

Εσύ Ξέρεις Ποιο ήταν το Πρώτο Κατάστημα Mikel στην Κύπρο;

Πρώτο Κατάστημα Mikel στην Κύπρο inner

Αλήθεια, γνωρίζεις από ποια γωνιά της Κύπρου κατέκτησαν για πρώτη φορά τα Mikel την αγάπη του Κύπριου λάτρη του καφέ;

Σήμερα, η πολυαγαπημένη αλυσίδα καφεστίασης χαρίζει τις μοναδικές της γεύσεις σε κάθε άκρη της Κύπρου, με καταστήματα σε Έγκωμη, Στρόβολο, Λήδρα, Αγλατζιά, Δάλι, Λάρνακα, Αρεδιού, Λεμεσό, Πάφο, Πρωταρά και Παραλίμνι.

Ποιο από αυτά, όμως, ήταν το αυτό που άνοιξε τον δρόμο για τα υπόλοιπα;

 

Δεκέμβρης 2016 – Τα Πρώτα Mikel Κύπρου Ανοίγουν…

Ήταν Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου του 2016 όταν το πρώτο κατάστημα καφεστίασης Mikel Coffee Company στην Κύπρο άνοιξε επίσημα τις πόρτες του στο κοινό, στην πανέμορφη Λάρνακα. Δεσπόζοντας στην Πλατεία Παλλάς με την πολύχρωμη παρουσία του και το μεθυστικό άρωμα του καφέ που κατέκλεισε τη γειτονιά, σύντομα έλκυσε πλήθος κόσμου που δοκίμασε για πρώτη φορά την εξαιρετική ποικιλία των ροφημάτων και των γλυκισμάτων που είχαν ήδη κάνει το Mikel την πιο επιτυχημένη αλυσίδα καφεστίασης σε όλη την Ελλάδα!

Για μας, τους ανθρώπους των Mikel, η μέρα εκείνη ήταν πραγματική γιορτή! Δεν ήταν μόνο ο πυρετός της προετοιμασίας κι η συγκίνηση του νέου ξεκινήματος, αλλά και η εκπληκτική ανταπόκριση του κόσμου, που με το θερμό φιλικό τους χαμόγελο και τις ευχές τους μας αγκάλιασαν από την πρώτη κιόλας στιγμή. 

Το πρώτο μας κατάστημα στην Κύπρο έκανε εξαρχής αίσθηση με τον μοντέρνο του σχεδιασμό και το ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό στιλ της εταιρείας, που έχει γίνει, εξάλλου, το σήμα κατατεθέν της και ξεχωρίζει τα καταστήματά της από μακριά! Πολύχρωμες επιφάνειες, μοντέρνα, καλοσχεδιασμένα έπιπλα, άνετα καθίσματα και άριστη εξυπηρέτηση συνέθεταν το ιδανικό σκηνικό για χαλαρά ραντεβού με την παρέα, επαγγελματικές συναντήσεις, για ένα ιδανικό διάλειμμα από τη δουλειά, ή ακόμη και μελέτη ή εργασία, με τα ευρύχωρα τραπέζια του στο εσωτερικό και το δωρεάν Wi-Fi.

Όπως αναμενόταν, το Μikel της οδού Λόρδου Βύρωνος 26 έγινε γρήγορα αγαπημένο στέκι της πόλης για τους λάτρεις του καλού καφέ, κι αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας για όσους αποζητούσαν ένα δυναμικό ξεκίνημα στη μέρα τους ή μια όαση ξεκούρασης και ενίσχυσης για την αντιμετώπιση των προκλήσεων της κάθε μέρας.

Με ένα τόσο δυναμικό ξεκίνημα στην πανέμορφη Κύπρο και με μια τόσο ζεστή υποδοχή, τα Mikel δεν άργησαν να ξεφυτρώνουν σαν πολύχρωμα άνθη και σε άλλες πόλεις και γωνιές της νήσου. Σήμερα πια, οι απανταχού Mikelιστές μπορούν πολύ εύκολα, όπου κι αν βρίσκονται στην Κύπρο, να βρουν το αγαπημένο τους στέκι και να απολαύσουν την αγαπημένη τους εκδοχή καφέ στη μοναδική ποιότητα Mikel!

 

Ξυπνήσαμε… αναμνήσεις; Είτε ήσουν εκεί, είτε όχι, η απόλαυση Mikel είναι τώρα πιο κοντά σου από ποτέ! Πάτησε εδώ και ανακάλυψε το κοντινότερο Mikel!

© Mikel Coffee Company Cyprus. All Rights Reserved.
Website Designed & Developed by Webarts Agency