• Blog

Τα 'μαθες; Η #MikelLoyaltyCard σε Καλωσορίζει σε έναν Κόσμο Μοναδικών Προνομίων & Αποκλειστικών Προσφορών!

Mikel Loyalty TEASER

Αφού λατρεύεις την εμπειρία Mikel, πώς μπορούμε να μη σου το ανταποδώσουμε;

Τώρα, απόλαυσε το αγαπημένο σου ρόφημα Mikel, γίνε κι εσύ μέλος της πιο γευστικής συντροφιάς του πλανήτη, κι άσε την #MikelLoyaltyCard να κανονίσει τα υπόλοιπα!

 

Mikel Loyalty Card – Τι Πρέπει να Κάνω για να την Αποκτήσω;

Δεν είναι δα και καμιά περίπλοκη διαδικασία! Στην επόμενή σου επίσκεψη στον αρωματικό κόσμο των Mikel, ζήτησε τη δική σου Mikel Loyalty Card – τη νέα μας προπληρωμένη κάρτα βαθμών και ανταμοιβής, που είναι σχεδιασμένη να σε ανταμείβει για τις επιλογές σου!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και… είσαι έτοιμος!

Κάθε φορά που θα απολαμβάνεις τον αγαπημένο σου καφέ, σοκολάτα ή άλλο ρόφημα, ή ίσως ένα από τα υπέροχα γλυκίσματα των Mikel, αντίστοιχοι πόντοι καταχωρίζονται στην κάρτα σου! Σύντομα, θα έχουμε τη χαρά να σου κεράσουμε την επόμενη γευστική σου επιλογή!

Παράλληλα, όλοι οι κάτοχοι Mikel Loyalty Card θα απολαμβάνουν μοναδικές αποκλειστικές προσφορές, προνόμια και άλλες εκπλήξεις καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. 

 

Πώς Μπορώ να Αξιοποιήσω τη Νέα μου Mikel Loyalty Card

Όσο πιο έξυπνα χρησιμοποιείς τη νέα σου Mikel Loyalty Card, τόσο περισσότερο κερδίζεις!

Πώς; Πρώτον, κάνε την κίνησή σου γρήγορα! Οι πρώτοι 1000 που θα αποκτήσουν τη νέα #MikelLoyaltyCard θα ανταμείβονται με διπλούς πόντους στις 5 επόμενες αγορές τους.

Στη συνέχεια, εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που σου δίνουν τα Mikel για διπλούς πόντους! Κάθε φορά που προσθέτεις ένα πόσο στην προπληρωμένη κάρτα βαθμών και ανταμοιβής, κερδίζεις διπλούς πόντους στην αμέσως επόμενη επίσκεψή σου σε οποιοδήποτε κατάστημα Mikel, αλλά και 10% έκπτωση στις αγορές σου!

 

Α! Και μην Ξεχάσεις…

Μην ξεχάσεις, επίσης, να ενημερώσεις όλη σου την παρέα για τη μοναδική αυτή ευκαιρία! Πες το στους φίλους σου, βγάλτε μαζί τη νέα σας κάρτα ανταμοιβών και προνομίων Mikel και εξασφαλίστε στιγμές γευστικής απόλαυσης, χαλάρωσης και κεφιού στην πιο πολύχρωμη συντροφιά του πλανήτη!

Μήπως έχει έρθει η ώρα για μια επίσκεψη στα πλησιέστερα Mikel; Μην αργείς! Γίνε τώρα μέλος της οικογένειάς μας, ξεκλείδωσε την εμπειρία Mikel και εξασφάλισε μοναδικά προνόμια, προσφορές και εκπλήξεις!

© Mikel Coffee Company Cyprus. All Rights Reserved.
Website Designed & Developed by Webarts Agency