• Blog

Νέο Κατάστημα MIKEL στο ΜΕΤΡΟ στο ΣΤΡΟΒΟΛΟ

Τα καλά νέα για τους λάτρεις του καφέ συνεχίζονται στην καρδιά της Κύπρου!

Ένα νέο κατάστημα Mikel έχει ανοίξει στο Μετρό του Στρόβολου, πλημμυρίζοντας με τις μοναδικές του γεύσεις τα πολύβουα καταστήματα και τα δρομάκια της περιοχής!

Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Στρόβολου θα μπορούν πλέον τώρα να απολαύσουν τα ψώνια τους παρέα με αυθεντικές γεύσεις καφέ και να αναζωογονούν τις δυνάμεις τους από το ανελέητο shopping με τα πασίγνωστα γλυκίσματα και σνακ των Mikel

 

Κεντρική Τοποθεσία

kentriki topothesia

Όπως πάντα, η τοποθεσία του νέου Mikel δεν αφέθηκε στην τύχη! Κάθε Mikel αποτελεί το ιδανικό στέκι για κάθε ώρα της ημέρας – και το νέο Mikel στο Μετρό του Στρόβολου δεν είναι εξαίρεση!

Δεσπόζοντας σε κεντρικό σημείο του Μετρό, κανείς δεν θα δυσκολευτεί να εντοπίσει τα πολύχρωμα σχέδιά του, που θα ξεχωρίζουν εύκολα ανάμεσα στις βιτρίνες των καταστημάτων και στα πλήθη του κόσμου που θα τρέχουν να προλάβουν τις προσφορές της ημέρας.

Αλλά ακόμη κι αν βρίσκεστε στο Μετρό του Στρόβολου ως εργαζόμενος παρά ως καταναλωτής, δεν θα χρειαστεί να λείψετε πολύ από το γραφείο ή την εργασία σας για να απολαύσετε το αγαπημένο σας καφεδάκι και γλύκισμα, κι έτσι να γεμίσετε τις μπαταρίες και να αδράξετε άλλη μια γεμάτη και δημιουργική μέρα! Κι αν, οποτεδήποτε μέσα στη μέρα, μεσημέρι ή απόγευμα, νιώσετε πως χρειάζεστε μια νέα ώθηση, το νέο κατάστημα Mikel θα είναι μόλις βήματα μακριά!

 

Αναζωογόνηση & Χαλάρωση στα νέα Mikel στο Μετρό Στρόβολου! 

anazogonisi xalarwsi

Τα Mikel είναι πρωτίστως συνώνυμα του καλού καφέ και της αυθεντικής γεύσης, καθώς επίσης και της γνήσιας αναζωογόνησης και χαλάρωσης – και, πιστέψτε μας, το νέο μας στέκι στο Μετρό Στρόβολου θα αποπνέει την αναζωογονητική, χαλαρωτική ατμόσφαιρα που έχουν κάνει τα καταστήματά μας το αγαπημένο στέκι ανθρώπων κάθε γούστου και ηλικίας.

Μια έκρηξη χρωμάτων θα σας πλημμυρίζει προτού καν ακόμη μπείτε στο νέο μας κατάστημα, ελκύοντάς σας με την ξεγνοιασιά και τη θετική του διάθεση! Κάθε λεπτομέρειά του είναι σχεδιασμένη να κάνει τον επισκέπτη να αφήσει πίσω το στρες και τις έγνοιες και να απολαύσει λίγες στιγμές βαθιάς χαλάρωσης και ξεκούρασης, είτε μόνος, είτε με καλή παρέα, ώστε να στραφεί με ανανεωμένη ζέση στις υποχρεώσεις της ημέρας!

Μην ξεχνάμε άλλωστε την αξεπέραστη ποικιλία σε ροφήματα, λαχταριστά cookies, γευστικά κρουασάν, αφράτα muffins και καλοψημένα donuts των Mikel!

Ναι, κάθε σας επίσκεψη στο Μετρό του Στρόβολου θα είναι κι ένα ταξίδι σε έναν νέο, μαγευτικό γευστικό προορισμό. 

© Mikel Coffee Company Cyprus. All Rights Reserved.
Website Designed & Developed by Webarts Agency