• Blog

Νέο Κατάστημα MIKEL στο Κέντρο της Λευκωσίας

Ένα νέο κατάστημα Mikel άνοιξε στο κέντρο της Λευκωσίας, και πλέον οι μοναδικές του γεύσεις θα ταξιδεύουν, θα αναζωογονούν και θα χαρίζουν ενέργεια στους κατοίκους της πρωτεύουσας!

Προσεκτικά Επιλεγμένη Τοποθεσία

Προσεκτικά Επιλεγμένη Τοποθεσία

Η τοποθεσία του νέου Mikel επιλέχθηκε πολύ προσεκτικά, ώστε να είναι το ιδανικό στέκι για κάθε ώρα της ημέρας.

Πράγματι, η τοποθεσία του είναι στην καρδιά της αγοράς και των επιχειρήσεων της πρωτεύουσας, δίπλα σε δεκάδες μεγάλες επιχειρήσεις και σε κεντρικούς δρόμους. Δεν θα χρειαστεί να λείψετε πολύ από το γραφείο ή την εργασία σας για να απολαύσετε τον αγαπημένο σας πρωινό καφέ και να πάρετε την ενέργεια που χρειάζεστε για μια γεμάτη αλλά και δημιουργική μέρα! Κι αν χρειαστείτε μια δεύτερη ώθηση ή ένα γρήγορο και γευστικό σνακ, το νέο κατάστημα Mikel θα είναι δυο βήματα μακριά σας!

Αναζωογονητικό Ξεκούραστο Περιβάλλον

Αναζωογονητικό & Ξεκούραστο Περιβάλλον

Έχουμε κάνει ό,τι ήταν απαραίτητο ώστε το νέο κατάστημα Mikel στην καρδιά της Λευκωσίας να αποπνέει την αναζωογονητική, χαλαρωτική ατμόσφαιρα που έχει κάνει τα Mikel τόσο αγαπητό στέκι σε ανθρώπους κάθε ηλικίας.

Σκοπός μας είναι να αποπνέει τούτη τη φιλόξενη θέρμη και τη χαρωπή αύρα που θα σας κάνει να ξεχάσετε για λίγο τα άγχη και τα προβλήματα, ώστε να απολαύσετε λίγες στιγμές γαλήνης, είτε μόνος, είτε με τη συντροφιά της επιλογής σας, και να επιστρέψετε στο «πεδίο» της καθημερινής σας «μάχης» με γεμάτες μπαταρίες, όρεξη για ζωή και ανανεωμένες διανοητικές δυνάμεις!

Εξάλλου, με τη μεγάλη ποικιλία σε ροφήματα, τραγανά cookies, χορταστικά κρουασάν και muffins, καθώς και με τα ασυναγώνιστα donuts των Mikel, δεν θα υπάρξει στιγμή που να μη βρείτε έστω και μία γεύση που θα σας συντροφεύσει στο απολαυστικό σας διάλειμμα!

coffee mikel

Ναι, μια όαση χαλάρωσης και γεύσης θα σας περιμένει από δω και πέρα στο κέντρο της Λευκωσίας, ένα μικρό καταφύγιο που θα είναι πάντοτε έτοιμο να μαγέψει τον ουρανίσκο σας και να ταξιδέψει λίγο τη διάνοιά σας, καθώς και να σας χαρίσει το ιδανικό στέκι για κουβεντούλα και γέλια με την παρέα από το γραφείο. 

Το μεγάλο opening του κεντρικού μας καταστήματος είναι γεγονός και περιμένουμε εσένα και την παρέα σου στην οδό Σπύρου Κυπριανού 18, στη Λευκωσία για να περάσουμε μαζί της πιο αυθεντικές στιγμές χαλάρωσης.

© Mikel Coffee Company Cyprus. All Rights Reserved.
Website Designed & Developed by Webarts Agency