• Blog

Τα Mikel Αποτελούν Ιδανικό Προορισμό για τα Φετινά Χριστούγεννα

Δεκέμβρης – για πολλούς, ο πιο μαγικός, ο πιο ονειρικός μήνας του χρόνου, για έναν απλό λόγο: μας υποκινεί να έρθουμε πιο κοντά στα άτομα που έχουν πραγματικά αξία στη ζωή μας και, το κυριότερο, να περάσουμε ποιοτικό χρόνο με αυτά, αφήνοντας στην άκρη τις στενοχώριες, τα άγχη και τις διαφορές μας.

Εξάλλου, ο «χειμώνας» της ζωής είναι εφιάλτης όταν είσαι μόνος, και μαγεία όταν σε ζεσταίνουν καρδιές που σε αγαπούν και αγκαλιές από ανθρώπους που σε νοιάζονται πραγματικά. Κάντε, λοιπόν, το καλύτερο δώρο στον εαυτό σας και σε αυτούς που αγαπάτε, ξεχωρίζοντας άφθονο χρόνο για κουβέντα, παρεούλα και χαμόγελα!

mikel christmas cup

Κι αυτός ο χρόνος, πιστέψτε μας, περνά καλύτερα και πιο απολαυστικά με μια κούπα μυρωδάτο, λαχταριστό καφέ στο χέρι, έτσι δεν είναι; Χαλαρώνοντας, η γλώσσα λύνεται πιο εύκολα, οι συζητήσεις γίνονται πιο απολαυστικές, τα επιτραπέζια πιο αστεία και η παντομίμα πιο… δημιουργική!

Τα MIKEL λατρεύουν τον χειμώνα και φροντίζουν να επικρατεί μια ακόμη πιο ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα τούτες τις μέρες, προσκαλώντας σας να αφήσετε στην άκρη τις έγνοιες, τη δουλειά και τις υποχρεώσεις που ποτέ δεν τελειώνουν και να περάσετε στιγμές χαλάρωσης και χαράς με την οικογένεια και τους φίλους σας!

Έχουμε, λοιπόν, δημιουργήσει μια μικρή όαση χαλάρωσης και γεύσης μέσα στον ωκεανό του ανελέητου shopping και της έντασης που επικρατεί στους δρόμους την περίοδο των γιορτών! Δεν έχετε παρά να μαζέψετε όλη την παλιοπαρέα και την οικογένεια, να αδράξετε ένα ποτήρι με το αγαπημένο σας ζεστό ρόφημα, να καθίσετε γύρω από ένα από τα τραπεζάκια μας και να μάθετε τα νέα της χρονιάς που πέρασε!

Εξάλλου, με την τεράστια ποικιλία του καφέ MIKEL, με τα συνοδευτικά γλυκά, τα τραγανά cookies, τα χορταστικά κρουασάν βουτύρου και σοκολάτας, τα θεσπέσια muffins και τα ασυναγώνιστα donuts, δεν θα υπάρχει μέλος της παρέας ή της οικογένειας που να μην βρει τη γεύση που θα τον ταξιδέψει και θα συνοδέψει τις μαγικές αυτές στιγμές!

Όσο για μικρά παιδιά… στο MIKEL μπορείτε να απολαύσετε την παρέα όσο εκείνα θα παίζουν και θα χοροπηδούν με ασφάλεια στον ειδικά διαμορφωμένο παιχνιδότοπό μας!

mikel kids

Και μιας και ο Δεκέμβρης είναι μήνας εκπλήξεων, σας ετοιμάσαμε και μια δική μας: το Toffee latte! Espresso από τις εκλεκτότερες ποικιλίες καφέ Arabica, διανθισμένος με αφρόγαλα, σαντιγί και καραμέλα… Μια έκρηξης γεύσης και αρωμάτων που πίνεται αργά και σας γεμίζει με άφθονη ενέργεια καθόλη τη διάρκεια της παρέας!

Έξτρα tip; Απολαύστε το με διπλή στρώση καραμέλας βουτύρου - για διπλή απόλαυση!

toffee latte mikel

Να λοιπόν που η μαγεία του Δεκέμβρη δεν κρύβεται σε κάποιο ακριβό resort στις Άλπεις ή σε ένα ακριβό γαλλικό restaurant… Είναι μέσα σου, είναι δίπλα σου⋅ σε περιβάλλει με τη μορφή ανθρώπων που αγαπάς και σε αγαπούν.

Μάζεψέ τους κοντά σου και επισκεφτείτε παρέα το πλησιέστερο MIKEL!

© Mikel Coffee Company Cyprus. All Rights Reserved.
Website Designed & Developed by Webarts Agency