• Blog

Mikel – Εκεί που η Γεύση Συναντά την Αγαπημένη μας Μουσική

Οι πιο δυνατές συγκινήσεις κρύβονται εκεί που όλες μας οι αισθήσεις μαγεύονται. Και στα MIKEL, στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε αυθεντικά δυνατές συγκινήσεις!

Μάτια που απολαμβάνουν το ξεκούραστο, άνετο περιβάλλον μας, μυρωδιές και γεύσεις που αναδύονται από τον αγαπημένο σας καφέ και… από ήχο; Τι θα μπορούσε να συνοδέψει και να επενδύσει καλύτερα την όλη περίσταση από την αγαπημένη σας μουσική;

 

Mikelradio.gr – Η Αγαπημένη σας Μουσική 24/7

mikel music

Αυτό είναι το σκεπτικό πίσω από το mikelradio.gr, το διαδικτυακό ραδιόφωνο που δημιουργήσαμε για σας, ώστε να συνοδεύει τις μοναδικές στιγμές απόλαυσης που σας χαρίζει ο καφές Mikel, όπου κι αν βρίσκεστε – σε ένα από τα καταστήματά μας, στο σπίτι σας, σε έναν περίπατο, ή πάνω από το γραφείο σας, τη στιγμή που χρειάζεστε επειγόντως ένα διάλειμμα από τη δουλειά ή το διάβασμα.

Δεν χρειάζεται πλέον να κουράζετε την ήδη ταλαιπωρημένη σας διάνοια ψάχνοντας ένα προς ένα τα αγαπημένα σας κομμάτια. Όπως βρήκαμε και φέραμε στο ποτήρι σας την καλύτερη ποικιλία καφέ, ετοιμάζουμε για σας τα ωραιότερα playlists, για κάθε ώρα της ημέρας, για μια μοναδική μουσική διαδρομή γεμάτη ποικιλία και χρώμα.

Κι αν λατρεύετε την καλή μουσική και μοιράζεστε το πάθος μας για αυτήν, δεν έχετε παρά να το ψάξετε κι άλλο! Στον ιστότοπό μας θα βρείτε άρθρα τόσο για τη μουσική, όσο και για το αγαπημένο μας ρόφημα.

Θα ανακαλύψετε, επίσης, νέους μουσικούς ορίζοντες, καθώς αναδεικνύουμε νέους καλλιτέχνες, ανεξάρτητους και μη, lives και νέα γύρω από τις πιο hot μουσικές σκηνές στην Κύπρο!

 

Τι Χρειάζεται να Κάνετε;

Εύκολο! Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook, ενημερωθείτε από τα ποστ μας και ανακαλύψτε ολοκαίνουργια βίντεο που ανεβάζουμε στο κανάλι μας στο YouTube - ειδικά για σας! Και φυσικά, απολαύστε αυθεντικό καφέ Mikel και την αγαπημένη σας μουσική σε οποιοδήποτε Mikel αποφασίσετε να κάνετε το γευστικό και μουσικό σας διάλειμμα!

mikelradio

Αλήθεια, τι καλύτερο από λίγη ποιοτική μουσική και ένα γευστικό καφεδάκι για να μας φτιάξει τη μέρα, να μας χαρίσει την τέλεια διάθεση και να μας δώσει τη διαύγεια και το μεράκι που χρειαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε την κάθε πρόκληση που θα συναντήσουμε στο διάβα μας!

© Mikel Coffee Company Cyprus. All Rights Reserved.
Website Designed & Developed by Webarts Agency