• Blog

Λατρεύετε τον Καφέ Mikel… μα Είστε Σπιτόγατα; Κανένα Πρόβλημα!

teaser latrevete ton kafe mikel

Είναι πρόβλημα: να έχεις βρει ακριβώς την ποικιλία καφέ που σε γοητεύει, το σωστό χρώμα, την πυκνή και πλούσια γεύση, το άρωμα που σε ταξιδεύει – μα ο μόνος που ξέρει να παράγει ακριβώς το σωστό αποτέλεσμα είναι… εκτός σπιτιού!

Μπορεί αυτό να μην είναι πρόβλημα για άτομα που πετούν τη σκούφια τους για βόλτα και δεν βλέπουν την ώρα να τα παρατήσουν όλα για να βγουν έξω, αλλά υπάρχουν και σπιτόγατες σ’ αυτόν τον κόσμο⋅ και τα Mikel τις εκτιμούν και τις σέβονται όσο και… τις κεραμιδόγατες!

 

Μοναδικά Προϊόντα Mikel… για το Σπίτι!

Mikel home

 

Ναι, τα Mikel δεν ξεχνούν κανένα! Να γιατί έχουμε αναπτύξει μερικά προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για φίλους των γεύσεων που προσφέρουμε που δεν θέλουν να αποχωρίζονται τη ζεστασιά του σπιτιού τους, ειδικά τώρα το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Ρίξτε μια ματιά:

  • Το Νέο Ποτήρι Mikel: σχεδιασμένο να συγκρατεί τη γεύση του εκλεκτού μας καφέ δίχως να την αλλοιώνει, και μάλιστα στην πλέον ιδανική θερμοκρασία για ασυνήθιστα μεγάλο χρονικό διάστημα (δίχως να σας τσουρουφλίζει το χέρι όμως!), το νέο ποτήρι Mikel θα κρατήσει προστατευμένο τον υγρό θησαυρό σας, δίνοντάς σας την ευκαιρία να τον απολαύσετε οπουδήποτε εσείς αγαπάτε – μπροστά στο τζάκι σας για παράδειγμα, ή και τη σόμπα σας αν το διαμέρισμά σας δεν είναι και τόσο πλούσια εξοπλισμένο!
  • Κάψουλες Καφέ για Μηχανή: μήπως προτιμάτε να παρασκευάσετε τον αγαπημένο σας καφέ Mikelο ίδιος; Τα Mikelσάς προσφέρουν συσκευασμένη την εκλεκτή τους ποικιλία Arabica σε πρακτικές κάψουλες για τη μηχανή καφέ του σπιτιού σας! Βρείτε τες στο Mikel της γειτονιάς σας!
  • Δοχεία Μεταφοράς Καφέ: αχ, τι μαγευτική αναμονή, όταν έχεις γεμίσει το πρακτικό δοχείο μεταφοράς καφέ των Mikelμε το αγαπημένο σου ρόφημα και δεν βλέπεις την ώρα και τη στιγμή να κουκουλωθείς κάτω από την αγαπημένη σου κουβέρτα, να πάρεις αγκαλιά τη γάτα σου και να παρακολουθήσεις την αγαπημένη σου ταινία! Το ειδικό δοχείο μας μεταφοράς σάς επιτρέπει να πάρετε μαζί σας τον καφέ σας οπουδήποτε τραβά η ψυχή σας, ασφαλή και ζεστό, και σε πολύ μεγαλύτερες ποσότητες από ό,τι το ποτήρι μας! Ζητήστε το από το πλησιέστερο Mikel!

Mikel cup

Να λοιπόν που κάναμε λάθος στην αρχή του άρθρου μας: το να θες να απολαύσεις τον αγαπημένο σου καφέ ή ζεστό ρόφημα δίχως να βγεις από την άνεση του σπιτιού σου δεν είναι πλέον πρόβλημα – με τα Mikel, ανήκει στο παρελθόν!

Μήπως έχει έρθει η ώρα για το αγαπημένο σου καφεδάκι Mikel;

© Mikel Coffee Company Cyprus. All Rights Reserved.
Website Designed & Developed by Webarts Agency