• Blog

Instagram Lover; Στα Mikel Υπάρχει το Ιδανικό Σκηνικό για Σένα!

Είναι γεγονός πως το συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο είναι το αγαπημένο, αν όχι όλων, τουλάχιστον των περισσότερων από μας, μιας και η φωτογραφία αποτελεί τον πιο υπέροχο τρόπο να αποτυπώνουμε τις μοναδικές στιγμές της ζωής μας. Από την άλλη, πολλοί το έχουν εξελίξει και μέσα από αυτό εκφράζουν και προωθούν το ταλέντο τους στην επαγγελματική φωτογράφηση, τον κόσμο της μόδας του αθλητισμού αλλά και στιγμών της καθημερινότητας, προωθώντας έτσι το δικό τους αυθεντικό lifestyle.

Όποιος κι αν είναι ο λόγος που χρησιμοποιείς εσύ το Instagram account σου, μπορεί πλέον να έχει και μια αυθεντική νότα Mikel, μιας και σε όλα τα καταστήματά μας έχουμε φροντίσει να δημιουργήσουμε μοναδικούς Instagram-ικούς χώρους.

 

Πιο κάτω σου προτείνουμε 4:

 

1. Το Mikel τρίκυκλό μας!

Θα το βρεις έξω από τα καταστήματά μας και είναι ό,τι πρέπει για μια φωτογραφία! Εμπνευσμένο από μια άλλη δεκαετία και με μια ρετρό νότα θα εκτοξεύσει τα likes σου στα ύψη. Πιάσε λοιπόν στο χέρι τον Mikel καφέ σου και saaayyy cheese!

mikel trikyklo

 

2. Τα εκατοντάδες graffiti στους τοίχους των καταστημάτων μας!

Βρες αυτό που σε εκφράζει και δημιούργησε τις πιο τρελές φωτογραφίες. Κάνε close ups, παίξε με τα φίλτρα και βγάλε ένα αποτέλεσμα ΜΟΝΑΔΙΚΟ!

graffiti walls

 

 3. Τα quotes μας στις μεγάλες τραπεζαρίες

Απομνημονεύματα, στιχάκια και λογάκια, όλα βγαλμένα από την αδυναμία μας για τον καλό, αυθεντικό καφέ. Στα δανείζουμε, λοιπόν, για μια φωτογράφηση. Έτσι θα μοιραστούμε μαζί τον Mikel κόσμο μας.

quotes trapezaries 1

 

4. Ο καφές μας συνοδεία των λαχταριστών σνακ μας!

Εδώ θέλουμε να βάλεις τέχνη και φαντασία. Δημιούργησε το δικό σου σκηνικό, τοποθέτησέ τα όλα όπως πρέπει και πάμε για μια φωτογραφία που θα κτυπήσει καμπανάκι. Προσοχή στην οπτική γωνία και στο caption.

Κι αν με θαυμασμό κοιτάζεις την τριχρωμία του καφέ πιο κάτω, τότε την επόμενη φόρα δοκίμασε ένα Mikel Cafe Au Lait.

kafes sinodeia snacks

 

Περιμένουμε τις φωτογραφίες σου και μην ξεχάσεις να μας κάνεις tag @mikel_cy

© Mikel Coffee Company Cyprus. All Rights Reserved.
Website Designed & Developed by Webarts Agency