• Blog

3 Απολαυστικά MIKEL Ροφήματα Που τα Παιδιά Σου θα Λατρέψουν

1. Milkshake

Μια από τις μεγαλύτερες αγάπες κάθε παιδιού. Δεν υπάρχει τίποτα πιο απολαυστικό από ένα milkshake μετά από ένα γεύμα ή κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Όταν δε, πρόκειται για ένα Milkshake με την σφραγίδα των Mikel, η απόλαυση γίνεται ακόμη μεγαλύτερη. Φτιαγμένο από γάλα και αυθεντικό παγωτό, το Μικέλ Milkshake έρχεται σε ποικιλία γεύσεων, όπως σοκολάτα, φράουλα, μπανάνα και βανίλια, κι είναι τόσο γευστικό και δροσιστικό που θα το λατρέψει κάθε παιδί.

milkshake

 

2. Φυσικοί Χυμοί

Ενισχύστε το παιδί σας αλλά κι εσάς με μια γερή δόση βιταμίνης από τους φρέσκους φυσικούς χυμούς μας. Εκτός από το ότι είναι νόστιμοι, δροσεροί και αναζωογονητικοί, προσφέρουν τόνωση χαρίζοντας σε σας και το παιδί σας άφθονες θρεπτικές ουσίες και οφέλη. Απολαύστε φρέσκους φυσικούς χυμούς πορτοκάλι, καρότο, ανάμεικτο ή και συνδυασμό από φρούτα εποχής. Σας περιμένουμε!

freskoi xymoi

 

3. Κρύα Σοκολάτα και Κρύα Σοκολάτα Λευκή

Η μεγαλύτερη αδυναμία όλων, η σοκολάτα. Και τώρα, μιας και το επιβάλει κι ο καιρός, δοκιμάστε την κρύα. Είναι ό,τι πρέπει. Ειδικά τώρα που έρχεται το καλοκαίρι θα τη χρειαστούμε σίγουρα! Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα δροσιστικό, γλυκό ρόφημα; Τα παιδιά σας θα το αγαπήσουν, κι αν είναι λάτρεις την λευκής σοκολάτας θα ξετρελαθούν με την κρύα Μικέλ σοκολάτα. Ένα πλούσιο αρωματικό ρόφημα γνήσιας λευκής Ιταλικής σοκολάτας.

krya sokolata lefki

© Mikel Coffee Company Cyprus. All Rights Reserved.
Website Designed & Developed by Webarts Agency