• Blog

Πας Λεμεσό το Σαββατοκύριακο; Τα Mikel σε Περιμένουν!

Το γλέντι, ο χορός και η διασκέδαση θα έχουν την τιμητική τους αυτό το Σαββατοκύριακο στη Λεμεσό και χιλιάδες κόσμου θα κατακλύσει τους κεντρικούς δρόμους της πόλης, τόσο από την ίδια τη Λεμεσό, όσο και από κάθε γωνιά του νησιού!

limassol carnival

Σε μια πόλη που ανέκαθεν ήξερε πώς να διασκεδάζει και να ξεφαντώνει, ένα στέκι που χαρίζει λίγη έξτρα ενέργεια ή προσφέρει την ευκαιρία για ένα μικρό διάλειμμα είναι ό,τι πρέπει, δεν συμφωνείτε; 

Αν σκοπεύεις να πάρεις την παρέα σου και να περάσετε μια βόλτα από τη Λεμεσό τούτο το Σαββατοκύριακο, είναι εύκολο να χαθείς μες το ξεφάντωμα! Όταν νιώσεις τις δυνάμεις σου να σε εγκαταλείπουν, αλλά δεν θες ακόμη να επιστρέψεις στη βάση σου για ξεκούραση, μια επίσκεψη στα Mikel της Λεμεσού είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι!

Δυο βήματα από την καρδιά του γλεντιού, στη Λεωφόρο Μακαρίου, σημείο αναφοράς στην Λεμεσό, μια πολύχρωμη όαση ξεκούρασης και χαλάρωσης θα φιλοξενήσει εσένα και όλη την… τρελοπαρέα και θα σας προσφέρει μεθυστικές ποικιλίες καφέ για όλα τα γούστα, καθώς και πεντανόστιμα cookies, χορταστικά κρουασάν, αφράτα muffins και τα περίφημα donuts των Mikel! Με άλλα λόγια την καλύτερη «φόρτιση» της πόλης για να δώσετε συνέχεια στο ολοήμερο πάρτι!

lemesos savatokiriako inner

Μπορεί βέβαια από την άλλη να αποζητάς απλά λίγη χαλάρωση και ηρεμία από την τρέλα των ημερών! Αν ναι, τότε δεν χρειάζεται να ξεχυθείς στις ερημιές και τα λαγκάδια! Τα Mikel Λεμεσού ήταν ανέκαθεν το ιδανικό καταφύγιο για οποιονδήποτε αποζητά μια απολαυστική εμπειρία με καφέ και ένα μοντέρνο, ευχάριστο και συνάμα χαλαρωτικό περιβάλλον!

Όποια κι αν είναι τα σχέδιά σου λοιπόν για αυτό το Σαββατοκύριακο στη Λεμεσό, μια επίσκεψη στο πιο γευστικό και αναζωογονητικό στέκι της πόλης είναι “must”!

© Mikel Coffee Company Cyprus. All Rights Reserved.
Website Designed & Developed by Webarts Agency