• Blog

MIKEL – Μια Παρέα που Αγκαλιάζει Όλον τον Κόσμο!

Υπάρχουν κάποια θεμελιώδη, αναφαίρετα δικαιώματα στη ζωή – δικαιώματα που κάθε άνθρωπος θα πρέπει να είναι σε θέση να απολαμβάνει όπου κι αν βρίσκεται…

Το δικαίωμα στη γεύση και την καλή παρέα είναι ένα από αυτά!

 

Ένα Ατέλειωτο Ταξίδι Γεύσης

ateliwto taxidi gevsis

Για περισσότερα από δέκα χρόνια, τα Mikel δεν σταματούν να εξαπλώνονται σε κάθε γωνιά της γης, μεγαλώνοντας μέρα με τη μέρα την πιο γευστική και πολύχρωμη συντροφιά του κόσμου!

Από το Λονδίνο ως τα γραφικά σοκάκια της Πλάκας και της Θεσσαλονίκης, από την Αγγλία ως την πανέμορφη Λεμεσό, από τις εσχατιές της βόρειας Αμερικής ως τα Βαλκάνια, από την Αυστραλία ως τα εξωτικά Αραβικά Εμιράτα – ναι, τα Mikel έχουν ενώσει εκατομμύρια ανθρώπους από κάθε γωνιά του πανέμορφου πλανήτη μας,  με τα πιο υπέροχα δεσμά της ζωής: αυτά της απόλαυσης και της καλής παρέας!

Κάθε Mikel κι ένα διαδραστικό στέκι, όπου παλιόφιλοι και λάτρεις του γνήσιου καφέ αποζητούν λίγες στιγμές αυθεντικής χαλάρωσης, αναζωογονούν τις μπαταρίες τους και γεμίζουν ενέργεια πριν ριχτούν ξανά στην αρένα της καθημερινότητας.

 

Ο Γύρος του Κόσμου σε… 190 Mikel!

se 190 mikel

Ποιο είναι το όραμά μας; Η πολύχρωμη και γευστική κοινότητα των Mikelιστών απανταχού της γης να συνεχίσει να μεγαλώνει, μέρα με τη μέρα, ώσπου να γίνει μια γευστική αγκαλιά που θα κλείνει μέσα της όλη τη Γη.

Τι κι αν μόλις πετάχτηκες έξω για ένα γρήγορο καφεδάκι πριν την εξεταστική; Ή βγήκες για ψώνια με τα παιδιά και θέλησες να πάρεις λίγη έξτρα ενέργεια; Τι κι αν πήγες να αλλάξεις παραστάσεις ή να αποκτήσεις μεγαλύτερη εργασιακή εμπειρία στο Λονδίνο ή τη Νέα Υόρκη;

Η μαγευτική μυρωδιά του αγαπημένου σου καφέ Mikel δεν θα σε αφήσει ποτέ να νιώσεις μοναξιά ή απομόνωση από το αγαπημένο σου παρεάκι!

Με περισσότερα από 190 καταστήματα Mikel σε όλον τον κόσμο, και πολλά ακόμα να βρίσκονται ήδη υπό κατασκευή, τα Mikel διασφαλίζουν πως κανένα ταξίδι, καμιά μαθητική ή επαγγελματική υποχρέωση, όπου κι αν είναι αυτή, δεν θα σας στερήσει το δικαίωμα στη γεύση και την καλή συντροφιά!

 

Γίνει κι εσύ μέλος της πιο πολύχρωμης και γευστικής συντροφιάς! Μάθε πού θα βρεις το κοντινότερο Mikel στη νέα σου γειτονιά!

Βρες το κοντινότερο Mikel

© Mikel Coffee Company Cyprus. All Rights Reserved.
Website Designed & Developed by Webarts Agency