• Blog

Το Νέο Ποτήρι MIKEL είναι Εδώ – Ο Κόσμος στα Χέρια σου!

neo potiri mikel inner

Τα Mikel λατρεύουν τα ταξίδια σε κάθε γωνιά της γης – εξάλλου, δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά για μας από το να σας ταξιδεύουμε με τις γεύσεις μας, έστω κι αν αντί για αεροπλάνο, καράβι ή αυτοκίνητο, χρησιμοποιούμε ένα από τα ολοκαίνουργια ποτήρια μας!

 

Κρατάς τον Κόσμο στα Χέρια σου…

Από μακριά μοιάζει με έκρηξη χρωμάτων! Από κοντά, μπορεί κάποιος να το χαζεύει για ώρα, καθώς συνδυάζει εικόνες από ορισμένες από τις πιο γοητευτικές γωνιές του πλανήτη! Αν το συνδυάσουμε και με την πλούσια γεύση καφέ που γεμίζει το εσωτερικό του, από εκλεκτούς κόκκους καφέ από διάφορες χώρες του πλανήτη, τότε σίγουρα δεν υπερβάλλουμε λέγοντας πως ένα ποτήρι Mikel φέρνει τον κόσμο στο χέρι σας!

new cup

Δεν είναι Μόνο η Νέα Όψη που Μαγεύει…

Σχεδιασμένο να συγκρατεί τη γεύση του εκλεκτού μας καφέ δίχως να την αλλοιώνει, να διατηρεί τη σωστή θερμοκρασία του ροφήματος για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα δίχως να σας καίει το χέρι, και να προστατεύει το περιβάλλον μέχρι και το τελευταίο χιλιοστό των συστατικών του, το νέο ποτήρι Mikel είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα πρακτικό, πολύχρωμο δοχείο. Είναι όλες οι αξίες μας συμπυκνωμένες σε ένα μια τόσο απλή μα πρακτική δημιουργία!

Ανακάλυψε το νέο μας ποτήρι και γίνε μέλος της πιο πολύχρωμης, ενωμένης και «ανήσυχης» παρέας, που αγαπά τη θετική σκέψη και διάθεση και λατρεύει να τη μεταδίδει!  

Εξάλλου, η παρέα μας όλο και μεγαλώνει!

Cups mikel new

Τα Mikel περνάνε για πρώτη φορά τον Ατλαντικό ωκεανό!

Ναι, μπορείτε πλέον να απολαύσετε την αγαπημένη σας εκδοχή καφέ και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού! Οι γεύσεις Mikel έχουν πλέον κατακτήσει τις μαγευτικές μεσογειακές ακτές της Ελλάδας και της Κύπρου, τις κοσμοπολίτικες μητροπόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου, τις αχανείς Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, την άγρια ομορφιά της Αυστραλίας και τις σαγηνευτικές ερήμους των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Εκατομμύρια άνθρωποι ήδη κρατούν στα χέρια τους το νέο ποτήρι Mikel, γεμάτο γεύσεις και μοναδικά αρώματα. Εσύ;

Πάρε το στα χέρια σου σήμερα κιόλας, σ’ ένα κατάστημα Mikel και ανακάλυψε τον νέο, συναρπαστικό, πολύχρωμο κόσμο του!

© Mikel Coffee Company Cyprus. All Rights Reserved.
Website Designed & Developed by Webarts Agency